Ämneslärare i svenska, historia & samhällskunskap

Ämneslärare i svenska, historia & samhällskunskap

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en ämneslärare inom svenska, historia och samhällskunskap. Grupperna du kommer undervisa består av cirka 20 elever. Arbetet innebär både individuellt arbete och samarbete med andra lärare.

Tjänsten är på heltid och långsiktigt. Anställningen startar vecka 45, eller enligt överenskommelse och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Din profil

Vi söker en utbildad ämneslärare i svenska, historia och samhällskunskap. Du som söker har en utfärdad lärarexamen, men behöver inte vara behörig i alla tre ämnen. Vidare är du en naturlig ledare i klassrummet som är bra på att möta ungdomar.

Som person är du strukturerad, välplanerad samt öppen och flexibel i ditt arbetssätt. Du har en god pedagogisk förmåga och kan leda eleverna mot uppsatta betygsmål. Du är målmedveten inom dina ämnen samtidigt som du är en lagspelare gällande skolans övergripande utveckling.

Kanske har du pedagogisk erfarenhet från utbildning, tidigare arbeten eller genom din fritid? Oavsett vad du gjort tidigare har du ett genuint intresse för ungdomar och är en relationsbyggare med en pedagogisk ådra och viljan att utvecklas!

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske innan annonstiden gått ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Rasmus Larsson på tfn: 073-351 27 61

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Rasmus Larsson
Telefon 073-351 27 61
Område Eskilstuna
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolrekrytering - av lärare, för lärare.