Byggnadsingenjör inom Omgivningskontroll och projektering

Byggnadsingenjör inom Omgivningskontroll och projektering

Omgivningskontroll, Cad Projektering
Vi söker dig som är byggnadsingenjör. Som byggnadsingenjör kommer du arbeta med omgivningskontroll och projektering.

Arbetsuppgifter:
Rollen inom omgivningskontroll är bred och varierande och arbetsuppgifterna består främst av vibrationsmätning och diverse typer av fastighetsbesiktningar. Parallellt med omgivningskontroll kommer du även att arbeta med projekt inom projektering. Rollen omfattar allt från framtagning av bygglovshandlingar till bygghandlingar för olika byggprojekt.

Du är i perioder mycket ute i fält vilket gör att det ställs höga krav på social kompetens och professionellt kundbemötande. Som person skapar du en känsla av god service. Du behöver vara inlyssnande och kommunikativ och håller självständigt egna möten. Arbetet kräver en förmåga att driva och fullfölja sina egna projekt, som ofta löper parallellt vilket innebär krav på god planering och struktur.

Vi utgår från den kunskap och erfarenhet du har och erbjuder upplärning och introduktion med hjälp av erfarna kollegor och utbildningar för alla moment knutna till rollen.
Du kommer att få stöd av kollegor och vi samarbetar där vi kan, men arbetet är till stor del självständigt och innebär många externa kontakter med såväl privatpersoner, beställare, kunder som entreprenörer.

Kvalifikationer:
Högskoleutbildning, alt. Eftergymnasial utbildning med relevant erfarenhet.
B körkort
Goda kunskaper i Autocad
Mycket goda kunskaper i svenska språket
Mer info
Kontaktperson Randy Oraha
Telefon 0706604748
Email Mejla Randy Oraha
Område Eskilstuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.cadhouse.se
Sista ansökningsdag 14 jan 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cadhouse bildades 1998 och har sedan dess vuxit till att bli ett företag med 10 anställda. Företaget är idag verksamt inom ett flertal olika områden inom bygg- och anläggningsbranchen. Vi erbjuder spetskompetens inom projektering, projektledning och omgivningskontroll. Företaget är TransQ-certifierat samt erbjuder certifierad personal för kontrollansvar.