BUTIKSSÄLJARE TILL BYGMA I ESKILSTUNA

BUTIKSSÄLJARE TILL BYGMA I ESKILSTUNA

Vi behöver förstärka vår anläggning i Eskilstuna med en relationskapande Butikssäljare som har starkt driv och engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att bestå av att hjälpa våra kunder på anläggningen att finna hållbara lösningar.

Du är utåtriktad, resultatinriktad och en prestigelös lagspelare som brinner för försäljning. Som säljare i butik förväntar vi oss att du vårdar och utvecklar våra kundrelationer.

Vi söker dig som har:
  • Gymnasieutbildning
  • God datorkunskap/vana
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet från relationsbyggande försäljning. Kommer du dessutom från byggbranschen är det en fördel.
  • Produktkunskaper kring byggmaterial och färghandelsvaror

Egenskaper:
Som vår nya kollega är du är noggrann, har social kompetens, är serviceminded, ansvarstagande och en lagspelare. Din arbetsmoral är hög och du är van vid att hålla ett högt tempo.

Våra värderingar
På Bygma strävar vi efter att i alla lägen visa Trovärdighet, Affärsmässighet och Nytänkande. Det lyckas vi med genom att arbeta aktivt med Teamwork, Ledarskap och Personlig utveckling. Detta utgör ramen för vad vi förväntar oss av varandra, som kollegor, leverantör och samarbetspartner. Bygmas potential ligger i varje enskild medarbetare och är nyckeln till hur vi når våra mål.

Övrigt:
Tjänsten är heltid med placering i Eskilstuna.
Tjänsten rapporterar till Platschef.

Skicka din ansökan (CV samt personligt brev) till cji@bygma.se snarast möjligt, dock senast 2021-01-10. Då vi går igenom urvalet löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Har du frågor om tjänsten kontakta Platschef Carl-Johan Insulander på tel. 0706 521 246.

Mer information om Bygma hittar du på www.bygma.se.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bygma.se
Sista ansökningsdag 10 feb 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bygma är en familjeägd byggmaterialhandel som etablerades i Sverige 1998. Idag består vi av anläggningar från Stockholm till Luleå. Vi har ambitionen att vara bland de tre största aktörerna på de marknader där vi verkar. Möjligheterna för personlig utveckling är goda, vi investerar i ledarskap och säljfrämjande insatser. Här finns plats för dig som individ!