Förskollärare till British Minis nya förskola i Borsökna (Eskilstuna)

Förskollärare till British Minis nya förskola i Borsökna (Eskilstuna)

Om tjänsten

Vi söker drivna legitimerade pedagoger till framtidens förskola!

På British Mini arbetar vi med att skapa ett gott lärandeklimat genom vårt starka koncept och motto "Learning is serious fun". Vi gör nu stora kvalitetssatsningar på våra förskolor. Vi har skapat ett flertal Förstelärartjänster, fokusgrupper för utveckling och deltar i läslyftet. Vi har en pedagogisk utvecklare som utbildar och handleder all personal i ICDP och lågaffektivt bemötande.

Förskolan i Borsökna kommer stå klar HT20. Vi har sedan tidigare förskolor på Rademachergatan 34 och Smaragdgången 1 i Eskilstuna.
Läs mer på år hemsida om vår nya förskola i Borsökna!

I din ansökan kommer du att få bifoga ditt CV, personligt brev och en bild på din förskollärarlegitimation.
Mer info
Kontaktperson Carina Larsen
Telefon 016 - 542 45 63
Område Eskilstuna
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.yobbercareer.com/british-mini
Sista ansökningsdag 13 apr 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till British Minis förskolor i Eskilstuna! Här sätter vi alltid barnen i centrum. Med föräldraengagemang och kunskap påbörjar vi en gemensam upptäcktsfärd!

British Mini är British Schools förskoleverksamhet i Eskilstuna. Just nu har vi två förskolor i Eskilstuna, British Mini Smaragdgången och British Mini Rademachergatan och under 2020 planerar vi att öppna ännu en förskola i Borsökna i helt nybyggda lokaler.

I förskolan läggs grunden till det lärande vi tar med oss in i grundskolan. Därför gör vi allt för att väcka en upptäckarlust i våra barn, en lust att lära sig nya saker. Vi skapar en röd tråd av lärande i lekens tecken – helt på barnens villkor – som följer barnen från de allra yngsta till de äldre som ska förberedas inför den kommande förskoleklassen och grundskolan.

På British Minis förskolor i Eskilstuna lär vi ut empati och samspel samtidigt som vi arbetar efter förskolans läroplan. Barnen får efter egen mognad och förmåga lära sig att läsa och skriva både på svenska och engelska. Våra pedagoger följer sedan upp varje barns framsteg tillsammans med föräldrarna.

Learning is serious fun!