Yrkeslärare inom vård-och omsorg

Yrkeslärare inom vård-och omsorg

Har du erfarenhet av att arbeta som yrkeslärare inom vård- och omsorg? Vill du vara en del av att underlätta för arbetsgivare genom att öka arbetskraften och vara med och starta upp skolans nya utbildning för vårdbiträde? Då har vi rätt tjänst för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos skolan.

Om företagetSkolan bedriver coachande verksamhet, yrkesutbildning, yrkeshögskoleutbildning och yrkesgymnasium. Inom den coachande verksamheten arbetar de med tjänsterna Stöd och Matchning samt Rusta och Matcha, på uppdrag av arbetsförmedlingen, för att hjälpa arbetssökande att komma ut i arbete eller utbildning.

En av skolans starkaste framgångsfaktorer är deras välutvecklande samarbete med det lokala näringslivet.

ArbetsuppgifterI rollen som yrkeslärare ansvarar du för att erbjuda en kvalitetssäkrad utbildning till deltagarna som är 15 personer per grupp. När utbildningen är genomförd ansvarar du även för att betygsätta dem för att styrka deras kunskaper vid en anställning som vårdbiträde. Utbildningen innehåller både praktiska och teoretiska moment och du har ett nära samarbete med en resurs där ni fördelar arbetet. Utbildningen motsvarar innehållet som ges i angivna ämneskurser från vård- och omsorgsprogrammet för gymnasieskolan, vilket innebär att du måste ha kunskap om kursinnehåll och kunskapsmål enligt Skolverkets läroplan.

Formella krav
  • Behörig vård- och omsorgslärare
  • Minst fyra års arbetslivserfarenhet inom vård- och omsorg
  • Minst fyra års erfarenhet av att utbilda inom vård- och omsorg
I rollen som yrkeslärare arbetar du tätt ihop med en resurs, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en god social förmåga och är duktig på att bygga genomtänka relationer. Som person är du hjälpsam och uppskattar frihet i din arbetsroll där du ges möjlighet att ta initiativ och utveckla befintligt arbetssätt. Därtill är du duktig på att planera och har förmågan att strukturera samt prioritera rätt uppgifter.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Eskilstuna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Yrkeslärare, vård, omsorg, vårdbiträde, utbildning, behörighet, Eskilstuna, heltid, tillsvidare
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!