Teknisk Supportmedarbetare / Applikationssupport till SWG

Teknisk Supportmedarbetare / Applikationssupport till SWG

Har du tidigare erfarenhet av kundnära roller och service via telefon? Har du även arbetat med tekniska arbetsuppgifter och söker utveckling? SWG erbjuder en spännande tjänst där du får möjlighet att axla en viktig roll i bolaget!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att SWG har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och SWG en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetService Works Global Nordic (SWG) - tidigare Symetri FM - är och har varit nordens ledande leverantör av helhetslösningar för fastighetsförvaltning och arbetsplatsservice i över 20 år. SWG erbjuder expertis och systemstöd för informationshantering under en fastighets hela livscykel som förbättrar kommunikation, effektiviserar processer och skapar förutsättningar för lönsam hållbarhet. Deras experter och systemstöd hjälper fastighets- och verksamhetsansvariga att samla in, strukturera och använda data på ett optimalt sätt. Med deras totalerbjudande, SWG Efficient Facility - som innebär såväl tjänstepaket som systemlösningar för både fastighetsförvaltning och arbetsplatsservice - får fastighetsägare och FM-företag en effektiv och affärsmässig lösning.

ArbetsuppgifterI rollen som supportmedarbetare arbetar du med företagets kunder där du ansvarar för frågor och felanmälningar gällande SWG:s system. Du arbetar främst i ett ärendehanteringssystem där alla ärenden kommer in men du har även telefonkontakt med kunderna. Konkreta arbetsuppgifter är att ta emot ärenden, koppla upp dig mot kundernas miljöer och felsöka samt driva ärenden framåt till en lösning. Ärendena behandlar alla typer av frågor som berör en fastighet. Vid mer komplexa problem slussar du vidare ärendena till tekniker- och/eller utvecklarteamet som både tar sig an ärendena samt stöttar dig för att lösa ärendena.

SWG befinner sig i en stark tillväxtfas och letar nu efter en supportmedarbetare som vill stärka teamet och utvecklas framåt!

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av teknisk applikationssupport
  • Genuint och stort IT intresse
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskap i Microsoft SQL
  • Kunskap inom Windowsklienter
För att trivas i rollen har du ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är kommunikativ och känner dig trygg i kontakten med både kunder och kollegor och du är lyhörd för att hitta optimala lösningar för kunden. Du har ett tekniskt intresse och är nyfiken inför nya utmaningar och ser det som en möjlighet till att lära dig någonting nytt. Du är en person med positiv inställning och har förmåga att driva ditt arbete framåt och agera snabbt när det behövs.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Eskilstuna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!