Kundkoordinator / produktstöd till expansivt nordiskt företag

Kundkoordinator / produktstöd till expansivt nordiskt företag

Lockas du av att arbeta i en kundnära och koordinerande roll? Trivs du med att arbeta problemlösande och ser dig själv som en handlingsinställd person? Vi söker dig som lockas av att vara länken mellan kunden och företaget i en sammansvetsad organisation.

Om företagetBravura söker just nu en koordinator till en av våra kunder. Företaget bildades 1976 och distribuerar stål och metall till nya och befintliga kunder runt om i världen.

Företaget behöver förstärkning av en person som vill arbeta som produktstöd inom specialstål och bearbeta företagskunder. Denna tjänst är placerad på kontoret i Eskilstuna där du snabbt får en viktig plats i gruppen och får arbeta i en trevlig gemenskap tillsammans med kompetenta kollegor.

ArbetsuppgifterI rollen som kundkoordinator arbetar du från kontoret och spelar en viktig roll för att stärka och utveckla affärsrelationerna gentemot företagskunder med mail och telefon som främsta redskap. Ditt jobb är först och främst produktstöd till kunder inom specialstålssegmentet och till säljkontorens kundkoordinatorer. Detta gäller främst befintliga kunder men kan även förekomma kontakt med nya. Vidare kommer du förbereda offerter, leveransbevaka, hantera orderläggning inom både lager, direktköp, produktion och prissättning. Du ansvarar för processen från kontakt med kund, offertarbete till leverans. I tjänsten ingår resor tillsammans med kundansvarig.

På företaget värderas alla lika högt och du spelar en viktig roll i relationen med kunderna. Du utgår från kontoret i Eskilstuna där det du ges utrymme för att påverka din egen arbetsprestation.

Formella krav
  • Du har en avslutad gymnasieutbildning, gärna inom relevant område (ex industri/process/ natur/teknik). Vidare är det meriterande om du har en eftergymnasial examen inom de tidigare nämnda områdena
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet från industrin alternativt jobbat med industrikunder
  • Produktkunskap inom specialstål är meriterande
  • Erfarenhet från annan produktfördjupad roll är meriterande
  • Tidigare erfarenhet inom SAP (affärssystem) är starkt meriterande
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
  • B-körkort
Vi söker dig som uppskattar service och har lätt för att skapa kontakter, förtroende och kan sätta dig in i kunders problem. Eftersom du arbetar från kontoret trivs du bra med att utveckla relationer också på distans. Arbetet präglas av frihet under ansvar och därför har du förmågan att själv planera och driva ditt arbete. Du har skinn på näsan, är öppen, social och trivs att ha kontakt med andra. Då det finns goda utvecklingsmöjligheter så är detta också viktigt för dig och du är beredd att göra ditt bästa för att nå dit. Arbetet kommer att vara mycket varierande från dag till dag, och kan bitvis bli mycket tidspressat när flera kunder vill ha hjälp samtidigt och alla har bråttom. Du ska då fortfarande kunna jobba fokuserat och bemöta alla kunder med samma nivå av service. Slutligen uppskattar du att tillhöra ett team och du har förmågan och intresset att samarbeta med andra.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Eskilstuna
Lön: Enligt överenskommelse

Hyrrekrytering innebär att du initialt har en anställning hos Bravura, där det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Administration, Koordinator, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.