IT-tekniker / 2nd line / Support till SWG

IT-tekniker / 2nd line / Support till SWG

Är du en driven och engagerad person med ett stort intresse för IT? Tycker du om nya utmaningar och vill lära dig nya saker? Här erbjuds du en roll där du får stora utvecklingsmöjligheter och chansen att vara en del av en tillväxtresa!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SWG.

Om företagetService Works Global Nordic (SWG) - tidigare Symetri FM - är och har varit nordens ledande leverantör av helhetslösningar för fastighetsförvaltning och arbetsplatsservice i över 20 år. SWG erbjuder expertis och systemstöd för informationshantering under en fastighets hela livscykel som förbättrar kommunikation, effektiviserar processer och skapar förutsättningar för lönsam hållbarhet. Deras experter och systemstöd hjälper fastighets- och verksamhetsansvariga att samla in, strukturera och använda data på ett optimalt sätt. Med deras totalerbjudande, SWG Efficient Facility - som innebär såväl tjänstepaket som systemlösningar för både fastighetsförvaltning och arbetsplatsservice - får fastighetsägare och FM-företag en effektiv och affärsmässig lösning.

ArbetsuppgifterI rollen som IT-tekniker hos SWG arbetar du med olika tekniska och komplexa ärenden av företagets egenutvecklade system Facility. Du arbetar med systeminförande, installationer, uppgradering och felsökningar av systemet och företagets applikationer internt och externt i kundmiljöer. Vidare arbetar du med konfigurationer, databashantering samt arbete i interna i testmiljöer. Ärendena behandlar främst 2nd-line men det kan även förekomma ärenden i 3rd-line. Du kommer även att vara med i den innovativa processen med att vidareutveckla SWG:s system och metodik så att kundernas förvaltningsinformation smart kan användas i förvaltningens olika processer. Därtill kan du även komma att arbeta med interna IT-ärenden och hjälpa till att underlätta arbetet för dina kollegor i företaget.

Arbetat sker mestadels via fjärruppkoppling men som tekniker kan du tillbringa tid ute hos kund vilket kan innebära resor. Kunderna finns i huvudsak i Sverige och Norge.

Formella krav
  • Minst 2-3 års erfarenhet av en liknande roll som IT-tekniker
  • Erfarenhet av klientinstallationer och nätverk i Windowsmiljö
  • Kunskap inom Microsoft SQL och Windows 10
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
Meriterande med kunskaper inom:
  • Linux OS
  • PostGre SQL
  • Webbserver hantering
  • Mobilapplikationer
  • B-körkort
För att lyckas i rollen tror vi att du motiveras av att agera problemlösande tillsammans med ett intresse att fördjupa dig i kundernas problem för att komma fram till lösningar effektiva lösningar. Du har ett genuint intresse för service och är duktig i kommunikation med kunder, framförallt i skrift. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker då du har ett längre perspektiv på arbetet. Slutligen tror vi att du har en god samarbetsförmåga då du arbetar tätt tillsammans med supporten och utvecklarna internt, för att hitta lösningar.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Eskilstuna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Drifttekniker, IT-tekniker, IT, Data, Datatekniker, Supporttekniker, Nätverkstekniker, Windows Server, VMware, Hyper-V, AD, Active Directory, Azure, SQL, Linux, Office365, IT-drift, SWG, Stockholm, heltid, tillsvidare
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!