Bravida söker erfarna VS montörer

Bravida söker erfarna VS montörer

På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Vår verksamhet i Södermanland befinner sig i en expansiv fas med många spännande projekt och utökning av service. Därför söker vi nu skickliga vs-montörer. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om jobbet

Bravida i Södermanland växer! Med nytänk, smarta lösningar och drivna medarbetare är vi ett bra gäng som hela tiden strävar efter att göra kunden nöjd. Vi värnar arbetsglädje likväl som högsta kvalitet och hoppas nu på förstärkning i gruppen, både inom service och entreprenad!

Som vs-montör inom entreprenad arbetar du primärt med mer omfattande installationer och montering av anläggningar i fastigheter och nybyggnationer. Arbetet innebär också att du utför vissa reparationer och underhållsarbeten samt utreder och felsöker.

Som servicemontör är arbetet mer självständigt och du planerar, samordnar och utför mindre vs-installationer åt våra olika kunder på egen hand.

Bravida i Södermanland är en stor arbetsgivare med avdelningar inom vs, el och ventilation. Våra kunder är alltifrån byggföretag, kommuner, bostadsrättsföreningar och företag till privatpersoner. Samarbetet mellan avdelningarna är gott och vi strävar efter att åta oss projekt och uppdrag som omfattar samtliga teknikområden. Det gör att vi kan ta oss an uppgifter som få andra klarar av. Hos oss får du vara det yrkesproffs du är!

Vem är du?
Vi söker dig som är certifierad vs-montör med flerårig erfarenhet från yrket och som har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta arbeten. Det är meriterande om du har svetskompetens men inget krav. Som person är du driven, har ett strukturerat arbetssätt och är trygg i din yrkesroll. B-körkort är ett krav.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 10 juli 2022. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Är du intresserad av en lärlingsplats hos oss? Tyvärr har vi fullt i Eskilstuna just nu. Vi kan endast hantera ansökningar till den annonserade tjänsten.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (3 dagar kvar)