FORDONSTEKNIKER/MEKANIKER KIA ESKILSTUNA

FORDONSTEKNIKER/MEKANIKER KIA ESKILSTUNA

Är du en utbildad mekaniker/fordonstekniker som vill arbeta med ledande teknologi och bilar i världsklass? Då kan din nästa tjänst vara hos oss!

DIN ROLL SOM TEKNIKER


Som Kia-tekniker arbetar du med den senaste tekniken inom såväl plugin-hybridteknik och rena elmotorer men även med traditionella bränslemotorer. Du utför självständigt arbete med service, reparationer, elektronik och felsökning samtidigt som du är en viktig kugge i ett team.

Du kommer att ingå i vårt team av tekniker och samarbeta med servicerådgivarna för att ge våra kunder bästa möjliga rådgivning och service. Att förstå och överträffa kundens förväntningar är något vi på Biltjänsten Serrander Bil brinner för. Bemötandet är lika viktigt som rådgivning och service.

I en tillvaro där vi siktar mot toppen är det självklart att du erbjuds utbildningar för att stanna i tätposition vad gäller reparationer, service och kvalitet.

VAD VI SÖKER

Vi söker dig som har minst en treårig fordonsteknisk utbildning, utöver det ser vi gärna några års erfarenhet av arbete som mekaniker/tekniker. AC-behörighet samt erfarenhet av att arbeta med elektrifierade bilar är meriterande.

Kias utveckling blir en del av din egen utveckling. Du är en social lagspelare som uppskattar att ingå i ett team samtidigt som du kan driva ditt eget arbete framåt. Du är noggrann, strukturerad och förstår att endast det bästa är gott nog i vår kvalitetsvärld.
Mer info
Kontaktperson Daniel Serrander
Email Mejla Daniel Serrander
Område Eskilstuna
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.serranderbil.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Biltjänsten Serrander Bil AB är sedan 2004 återförsäljare av Kia i Eskilstuna.

Där har vi försäljning av nya och begagnade bilar, service, tillbehör och reservdelar. Totalt har företaget 18 anställda. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och självklart har vi kollektivavtal och försäkringar som ger dig som anställd trygghet.