Vill du jobba med ett av Sveriges populäraste bilmärken och bli en del av ett anrikt familjeföretag?

Som servicerådgivare
har du daglig kontakt med våra kunder. Du vägleder kunden i tekniska frågor, bokar tid och upprättar kostnadskalkyler. Du hanterar telefon samt fakturering och din uppgift är att alltid se till att kunden blir nöjd med vårt sätt att lösa deras ärende. Rollen innebär ett självständigt arbete där du leder och planerar den dagliga produktionen på verkstaden samtidigt som du arbetar i ett team med tekniker, reservdelspersonal och säljare. Tillsammans arbetar ni för att överträffa våra kunders förväntningar.

Vi söker dig som drivs av att leverera med kvalitet och du är alltid beredd att göra det lilla extra för att göra kunden utomordentligt nöjd. Du har lätt för att följa processer och rutiner och har inga problem med att planera ditt arbete, och omprioritera om situationen kräver det. Du hanterar stress på ett strukturerat och professionellt sätt och du har ett stort engagemang för ditt arbete. Att känna ansvar och nå uppsatta mål är viktigt för dig och du ser fördelarna med ett bra team för att lyckas fullt ut.

Som person är du öppen och omtänksam i ditt bemötande och har lätt för att skapa och bibehålla goda kontakter, både med kunder och med medarbetare. För att kunna leverera med hög kvalitet krävs det att du är noggrann och gillar ordning och reda. Våra kunder ska alltid vara utomordentligt nöjda efter sitt besök.

Vi erbjuder
  • En möjlighet att arbeta med ett av marknadens ledande bilmärken.
  • Ett självständigt arbete i en spännande och expansiv organisation.
  • Kontinuerlig utbildning för din utveckling i yrket.
Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Genomförd gymnasieutbildning
  • Dator- och systemvana samt goda administrativa färdigheter.
Meriterande om du tidigare arbetat som servicerådgivare.
Mer info
Kontaktperson Daniel Serrander
Email Mejla Daniel Serrander
Område Eskilstuna
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.serranderbil.se
Sista ansökningsdag 31 juli 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Biltjänsten Serrander Bil AB

Biltjänsten Serrander Bil AB är återförsäljare och verkstad för nybilsmärket Kia. Vi är ett anrikt familjeföretag med en lång historia och har idag 17 medarbetare. Under 2020 levererade vi ca 1100 bilar och omsatte 220 miljoner SEK.