Säljare till Stille

Säljare till Stille

Erfarenhet från vården och sälj

Nu söker vi en säljare som har god inblick i verksamheten. Har du kanske jobbat i en operationssal och därför kan kommunicera med kirurger och förstå deras behov? Den perfekta kandidaten har erfarenhet från både vården och sälj, men vi premierar vårderfarenhet.

Kommunicera din expertis

Tjänsten inkluderar stor del social kontakt genom att bland annat diskutera kirurgiska instrument med kirurger. Du tar dig an hela svenska marknaden, säljer in våra instrument såsom saxar, pincetter, peanger och hakar samt håller genomgångar för att utbilda kirurgerna i dessa. Vidare håller du föreläsningar internt på Stille och externt på till exempel Sterilcentralen. Det är viktigt att du känner dig passionerad inför våra produkter – vi arbetar för att förenkla och förbättra operationer. Både för läkaren och för patienten.

Dina kompetenser

Vi söker dig som har god inblick inom kirurgi, allra helst har du jobbat i en operationssal. Detta för att du ska kunna kommunicera med kirurger, operationssjuksköterskor och medarbetare på Sterilcentralen samt förstå deras behov och känna till facktermer. Med det sagt behöver du vara en social person som tycker om att söka kontakt med andra människor. Du behöver också känna dig bekväm med att tala inför grupper, eftersom jobbet inkluderar utbildningar och föreläsningar om instrumenten vi säljer. Som säljare tar du dig an hela svenska marknaden och därmed innebär tjänsten en hel del resor, vilket innebär att du behöver B-körkort.

Vi tror att du är en trygg och stabil person med hög arbetsmoral och ett sinne för detaljer. På Stille strävar vi alltid efter perfektion och vi vill att du är likasinnad. Vi ställer höga krav för att leverera perfekta produkter och perfekt service. Meriterande är om du dessutom har erfarenhet av till exempel plastik- och/eller hjärt-kärlkirurgi.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bestbemanning.nu/rekryteringar/saljare-stille/
Sista ansökningsdag 10 okt 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dagens Stille är resultatet av närmare 180 år av innovation i hälso- och sjukvårdens tjänst, allt sedan Albert Stille grundade företaget 1841. Vi har sedan starten tillverkat och marknadsfört operationsinstrument av premiumkvalitet som underlättar arbetet för läkare och kirurger samt gjort nya typer av operationer möjliga. Stilles vision är att vi med våra produkter ska skapa förutsättningar för kirurgisk perfektion: "Surgical Perfection. For Life".