Konstruktör till Inneväder

Konstruktör till Inneväder

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

InneVäder har en gedigen kompetens och en mångårig erfarenhet av ventilation, värme, kyla samt styr- och reglerteknik. Inneväder har många spännande projekt och vi utvecklas tillsammans med våra kunder. Vi söker nu en konstruktör inom ventilation som vill bli en del av vårt team!

Som konstruktör på Inneväder arbetar du med hela processen från kalkylering till kundrelationer. Ventilationskalkyler görs i Lubekalk och ventilationsprojektering i MagiCAD samt administrativa funktioner och ekonomi i Entré hantverksdata. Meriterande om du har arbetat i dessa system sedan tidigare.

Din profil

Som person är du ansvarstagande och en lagspelare. Samarbete är väldigt viktigt i din roll då du arbetar tätt med både kollegor och kunder. Att du är kommunikativ och kan arbeta självständigt är också av stor vikt. Vi ser gärna att du har relevant utbildning på högskolenivå eller yrkeshögskoleutbildning, samt några års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Telefon 016-400 99 10
Område Eskilstuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bestbemanning.nu/rekryteringar/konstruktor-innevader-ab/
Sista ansökningsdag 28 mars 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget

InneVäder AB sysselsätter idag ca 25 personer. Vi sitter i kontors- och fabrikslokaler på Sundbyvägen i Eskilstuna.
Vi är ett företag som ser till helheten, från idé till färdig anläggning.För att kunna bedöma vilken klimatlösning som är bäst för respektive miljö, behövs inte bara goda teoretiska kunskaper. Det krävs också mångårig erfarenhet av olika praktiska tillämpningar, kombinerat med beställares intentioner och användares behov. Dessa egenskaper har våra medarbetare.