Erfaren svetsare rekryteras till THISAB.

Erfaren svetsare rekryteras till THISAB.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

THISAB växer och vi rekryterar ytterligare en erfaren svetsare till vår verkstad i Torshälla.
Arbetsuppgifterna innefattas av tillverkning av plåt-, rör- och stålkonstruktioner. Arbete i rostfritt/svartplåt, produktion i små serier. Vi är ett mindre företag, vilket gör att bred kompetens inom andra verkstadstekniska områden så som gasskärning, kantpressning, valsning, borrning mm är mycket meriterande.

Din profil

Du är en självgående, noggrann och flexibel person som känner stor ansvarskänsla för ditt arbete. Du är även nyfiken och har en stark vilja att utvecklas inom yrket. Vi förutsätter att du har social kompetens, är kvalitetsmedveten och ser det naturligt att lära andra det du kan likväl som du vill ta till dig av andras kunskap.

Vi ser gärna att du har:

Utbildning från gymnasiets industriprogram eller motsvarande utbildning.
God kunskap i ritningsläsning.
Verktygsvana och teknisk förståelse.
Vana att jobba med produktion i mindre serier med höga krav.
Tidigare erfarenhet från liknande arbeten.
Erfarenhet av fixturtillverkning.
Dokumenterad erfarenhet från MIG-/MAG svetsning.
Truckkort
Traverskort
B-körkort
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

THISAB, Torshälla Industrisvets AB, är ett tillverkande företag beläget i Torshälla. Vi är legoleverantör åt tillverkare av entreprenadmaskiner, maskiner för gruvindustrin, byggindustrin samt övrig industri. Vår produktion består av mindre återkommande serier, projekt till byggindustrin, fixturtillverkning och även andra enstycksprojekt.
Förutom legotillverkningen har vi en egen produkt i form av rostfria teleskopiska brand- och spolposter i olika utföranden. Företaget har haft en mycket stark utveckling senaste året och vi är idag 15 anställda och omsätter ca 40 miljoner SEK. Vi jobbar strategiskt för att ständigt utvecklas och ambitionen är att fortsätta växa.