Erfaren CNC-ställare rekryteras till PNM Pro

Erfaren CNC-ställare rekryteras till PNM Pro

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har en teknisk utbildning i grunden samt gärna en grundutbildning inom cnc/fräs/svarv. Du ska trivas med att ta ansvar, vara kvalitetsmedveten, arbeta självständigt samt gilla tekniska utmaningar. Du hanterar att jobba under tidspress och har en vilja att utvecklas och bli bra på det du gör. Det är viktigt att du trivs med att jobba i grupp och vara en lagspelare.

En vanlig arbetsdag för dig kommer att innehålla
  • Uppsättning av nya jobb
  • Spänna upp komplicerade detaljer
  • Programmering
  • Inmatning av material
  • Kontrollmätning av artiklar
  • Felsökning
  • Skötsel av flera maskiner
Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder ett kreativt och utvecklande arbete i fräscha lokaler med moderna maskiner. Hos oss är medarbetarnas kompetens och välmående en viktig faktor i vårt arbete. Är du driven och vill utvecklas hjälper vi dig att ta nästa steg.

Din profil

Vi söker nu en person som har arbetslivserfarenhet inom CNC-programmering, gärna i Fanuc (ISO-kod) styrsystem. Även erfarenhet av andra fabrikat och programspråk är meriterande. Viktigt är att man har kunskaper & erfarenheter som just ställare.
Som person är du flexibel, ansvarstagande och drivs av att leverera med hög kvalitet.

Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik samt har ett stort tekniskt intresse.
Erfarenhet från CAM och 3-D verktyg är meriterande.

Att vara en bra lagspelare som trivs att jobba tillsammans med andra är en självklarhet för dig.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 juli 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om PNM Pro AB

PNM Pro AB startade verksamheten i nuvarande form 1990. Därefter har utvecklingen gått starkt framåt. Verksamheten drivs i 5.200 m2 stora lokaler i Torshälla.
Vi är ett fullservice företag som specialiserat sig på legotillverkning av produkter i de flesta material. Vi är idag ca 50 anställda.

KUNDER
Vi har kunder från olika segment, alltifrån entreprenadbranschen till musikindustrin. Detta gör att vi har erfarenhet och kompetens gällande olika krav inom många branscher och områden.

LEVERANSER
Som tillverkare så vet vi att förseningar i leveransen av en produkt alltid förorsakar extra kostnader och produktionsstörningar för våra kunder. Vi arbetar hårt med att säkerställa att ni skall få Era leveranser i tid.

SERVICE
Vi på PNM Pro AB är här för att bistå våra kunder. Vi förstår att varje kund är unik och har sina egna önskemål och krav och därför så ger vi varje kund den service han/hon behöver.