Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Är du en erfaren byggsmed/montör som söker nya utmaningar? Vi vill stärka vårt team med engagerade medarbetare med stor drivkraft. Vi söker dig som tycker om varierande arbetsuppgifter och miljöer. Här får du möjlighet att vara med i hela flödet från tillverkning i egna lokaler till montering ute hos kunden. Du ska tycka om fysiskt arbete och har goda kunskaper inom traditionellt arbete inom smide, stålkonstruktioner eller mekanisk verkstad. Du har mycket goda kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik. Du har minst ett par års erfarenhet av svetsning och gärna med pinne.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har minst 5 års yrkeserfarenhet som byggsmed/montör.

B-körkort är ett krav och det är meriterande med:

Svetslicens 111/138

Heta Arbeten

Certifikat arbetsplattform
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bestbemanning.nu/rekryteringar/byggsmed/
Sista ansökningsdag 15 nov 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GA Johanssons Smidesverkstad AB är ett anrikt Eskilstunaföretag som har utvecklats med tiden. Mer än 60 år av genuin hantverkstradition och produktutveckling är en stadig grund att stå på. Idag är vi ett högkvalificerat och modernt processföretag som växer i stadig takt med våra kunder som finns främst i Mälardalen och Stockholm.

Högsta kvalitet i varje detalj är en självklarhet för våra medarbetare. Vi arbetar aktivt med en kontrollplan för att trygga en hög kvalitetsnivå och måna om miljön. All personal utbildas löpande inom sitt kompetensområde och är skolade i en miljö präglad av yrkesstolthet. Att kombinera funktion och design är avgörande för fortsatta framgångar.