Underhållstekniker, Eskilstuna

Underhållstekniker, Eskilstuna

Underhållstekniker

Till Eskilstuna

Vill du representera ett marknadsledande och internationellt bolag? Vi söker nu en underhållstekniker som är på jakt efter nya utmaningar och som vill vara med på resan att utveckla vår underhållsavdelning.

Du kommer att vara stationerad i Eskilstuna och arbeta med allt från förebyggande och avhjälpande underhållsarbete med fokus på driftsäkerhet och maximal prestanda. I rollen som underhållstekniker kommer du att rapportera till underhållschefen och ingå i ett team på 6 personer.

Tjänsten
  • Löpande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustning så som torktumlare, tvättmaskiner och kringutrustning.
  • Skötsel/drift av fastighet, reningsverk, ventilation, kemikaliehantering och panna/ånga.
  • Innefattar arbeten inom: VVS, mekanik. Pneumatik, hydraulik och elektronik.
Din profil
Du är en utåtriktad, driven och lösningsorienterad person som alltid har anläggningens bästa I fokus. Du har förmågan att hantera olika personer och situationer utan att förlora din professionalism.

Vi förväntar oss att du är bekväm med att löpande avrapportera inför produktionsgrupper det arbete som gjorts och skall genomföras. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig I tal och skrift.

Krav
Vi söker dig med några års erfarenhet av systematiskt underhållsarbete. Du har tidigare arbetat inom tillverkande industri alternativt motsvarande erfarenhet. Det är meriterande om du har goda kunskaper inom el och automation.

Eftersom vi är en internationell verksamhet ser vi det som en merit att du behärskar engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Anställning i ett stabilt och marknadsledande företag inom tvätteribranschen I Sverige, en trevlig arbetsmiljö och trevliga kollegor.

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta underhållschef Kim Boberg, på tfn 073-2415581.
Välkommen att registrera din ansökan, ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!
Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Sökord: underhåll, tekniker, teknik, underhållstekniker, service, underhållsarbete, el, automation
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 16 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!