Lagersäljare Beijer Eskilstuna

Lagersäljare Beijer Eskilstuna

Är du en aktiv och energisk person som vill bidra till Beijer Eskilstunas säljutveckling för att bli branschens bästa säljmotor? Har du god erfarenhet av lager och trivs med daglig kundkontakt? Då är denna tjänst något för dig. Tjänsten är ett vikariat med start 1 februari och som sträcker sig fram till 30 juni 2019, god chans till förlängning finns.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som lagersäljare arbetar du i vår virkeshall/brädgård och möter där dagligen våra företagskunder. Du har en operativ roll i att säkerhetsställa hög kundservice, telefontillgänglighet och hantera våra dagliga kundmöten. Du bidrar också till filialens ordning och reda samt innehar en roll där du hugger tag i där det behövs. Rollen är på heltid med rullande schema från måndag- fredag. I det dagliga arbetet möter du såväl återkommande som nya kunder, privat- samt företagskunder som besöker filialen. Rollen innebär därför ett stor fokus på service och att stötta kunderna med det de behöver hjälp med, det kan bland annat innebära lastning, lossning och rådgivning. Förutom nära samarbete med övriga lagersäljare & din lagerchef ingår även samarbete med övriga filialens personal, såsom butikspersonal och företagssäljare.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete men även dig som besitter ett extra intresse för försäljning och kundservice. Som person är du social, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har både körkort och truckkort. Vi ser också gärna att du har ett gott öga till försäljning och drivs av att bidra till filialens framgång. Har du kunskap om byggmaterial är detta meriterande.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som jobbar för att tillsammans nå våra mål. Rollen är dynamisk och där utvecklingsmöjligheterna finns för den intresserade. Vikariatet är på heltid och sträcker sig fram till 30/6, med god chans till förlängning. Placeringsort är Eskilstuna.

Välkommen med att skicka in din ansökan IDAG. Urval och intervjuer sker löpande.

För frågor kring tjänst eller process, kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial, tfn 075 – 241 21 49.

Sökord: Lagersäljare, lager, lagerarbete, varuplock, truck, kundvård, kundkontakt, brädgård, Sales assistant warehouse, retail, byggmaterial
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.beijerbygg.se/
Sista ansökningsdag 25 jan (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda.

Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP är Nordens största distributör och distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige och Finland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och STARK i Finland.