Bilförsäljare transportbilar

Bilförsäljare transportbilar

Är du energisk, målinriktad och har ett inre driv? Gillar du utmaningar och har du ett genuint intresse för kundservice och försäljning? Då är det kanske dig vi söker! Just nu söker vi en bilförsäljare till vårt transportbilsteam i Eskilstuna.

Som medarbetare på Bilia arbetar vi enligt värdeorden; engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta, därför är det av största betydelse att du kan identifiera dig med dessa. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen som bilsäljare kommer att innebära ett självständigt arbete enligt vår försäljningsprocess, från första kontakt med kund till avslutad affär. Du kommer ingå i ett team av transportbilssäljare, där ditt fokus kommer vara på försäljning till företag. Vidare innebär din roll att arbeta proaktivt och bygga upp kundrelationer med fokus på transportbilar. Kunder möter du i bilhallen men framförallt ute på fältet där kunderna har sin verksamhet. Arbetstiderna löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring ingår. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning, bygga långsiktiga kundrelationer.

Kompetenskrav
  • B-körkort är ett krav.
  • Du har god förståelse för företagsekonomi.
  • Meriterande med säljerfarenhet alt erfarenhet från annat serviceyrke.
  • Goda datakunskaper.
Personliga egenskaper
Som person är du driven och trivs med att jobba efter uppsatta mål. Du sätter alltid kunden i fokus och är professionell och trevlig i ditt kundbemötande. Du är en god kommunikatör som har lätt för att prata med alla typer av kunder. Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid, i Eskilstuna.

Då tjänsten kan komma att tillsätta innan sista ansökningsdag, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Per Larsson
Telefon 010-497 34 32
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.