Säljchef till Avarn Security, Mälardalen

Säljchef till Avarn Security, Mälardalen

Säljchef till vår nya avdelning Avarn Alarm
Mälardalen

Nu har du chansen att få bygga upp ditt egna säljteam hos oss på Avarn i vårt stabila och välmående bolag i en bransch med stor tillväxt

Om rollen
I rollen som säljchef / avdelningschef på Avarn Alarm kommer du ha en mycket central roll i bolaget då vi ska etablera detta segment på den svenska marknaden, vi har gjort det i Norge med stor framgång. Avarn Securitys potential ger dig utvecklingsmöjligheter och delaktighet att vara med och påverka företagets beslut i nära samverkan med övrig ledning och kollegor. Du kommer att få marknadsmässiga bra villkor och alla verktyg, bra stöttning internt och andra nödvändigheter för att kunna lyckas i din roll.

 

"Avarn har bra sammanhållning i gruppen och vi kompletterar varandra bra. Goa kollegor, inte bara de lokala, utan även resten av teamet som jobbar spridda över landet.

En vanlig arbetsdag kan innehålla allt från teknik, vakt och solution. Sedan går dagarna åt till att boka möten för dagar framåt, följa upp erbjudanden som kommit, gå på nya kundmöten som bokats veckan innan. Potentiella led kan behöva följas upp.

De främsta fördelarna med att arbeta i Avarn är att du bidrar till ökad trygghet för både företag och privatpersoner. Om du brinner för säljyrket är det här rätt ställe. Ingen dag är den andra lik och du styr själv ditt vardagliga arbete."

- Gøran Gundesen Brå, försäljningschef

 

Din profil
Vi söker dig som verkligen gillar att göra affärer, är målfokuserad och har ett stort eget driv, samt har lätt för att skapa förtroende hos både kunder och medarbetare. Du är målinriktad, strukturerad och gillar att leverera resultat själv såväl som via ditt säljteam. Vi tror att du är i början på din ledarskapskarriär och nu vill ta nästa steg i att bygga upp ditt eget säljteam.

Vi ser även att du har:

  • Goda ledaregenskaper samt ett utpräglat affärssinne
  • Flerårig erfarenhet av B2B-försäljning
  • God samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera
  • Ett tekniskt kunnande och intresse
  • Goda kunskaper i Officepaketet samt behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
  • B-körkort

Rollen som säljchef innebär också att rekrytera samt utveckla säljare och bygga en bra team. Målet är att du tillsammans med ditt säljteam ska du se till att ni når bolagets uppsatta försäljningsmål.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Marie Gummerus. Du når Marie på 08-514 816 42.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget
Vi är den kompletta säkerhetsaktören som med ansvar, omtanke och samarbete stärker våra kunders trygghet och konkurrenskraft. Avarn Security ingår i säkerhetskoncernen Nokas AS. Vi bedriver verksamhet i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Koncernen har 17 500 medarbetare och en omsättning på 800 M€. I Sverige bedriver vi verksamhet på fler än 45 orter i landet med hjälp av 7000 medarbetare. 

Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Försäljningschef, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 1 aug 2022 (66 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!