Mötesbokare

Mötesbokare

Nu söker vår kund Ringup en mötesbokare!

Om tjänsten:

Som mötesbokare hos Ringup Customise Nordic är du den person som lägger grunden för bolagets framtida affärsmöjligheter genom att ringa och boka möten åt vår säljavdelning med företagskunder där vi får möjlighet att presentera våra tjänster och produkter.

Du skapar kontakt med potentiella kunder och genererar därigenom nya förutsättningar för affärer, vilket betyder att du har en viktig roll i företaget. Rollen innebär att ditt främsta arbetsredskap kommer att vara din telefon, som ska präglas av många trevliga samtal. Du kommer att boka möten åt dina säljande kollegor, vilket krävs att du är engagerad och målmedveten som person.

Vi har inga krav på att du ska ha arbetat som mötesbokare men tidigare erfarenhet av mötesbokning är ett stort plus.

Varför ska du jobba hos oss?
När du stiger in på vårt kontor så möts du av glada kollegor som alla har en sak gemensamt, alla älskar sälj och service - precis lika mycket som du!

Ringup är idag en av Sveriges ledande återförsäljare inom telekombranschen och hos oss får du en viktig roll på vår tillväxtresa.
Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag 08:30-16:30.

Genom kontinuerlig coachning och utbildning kommer vi att lära dig grundpelarna av mötesbokning. Du ansvarar över att skapa relationer med nya kunder. Utvecklingsmöjligheterna är stora om du själv vill ta nästa steg i karriären hos vår kund Ringup.

Tjänstgöringsområdet är i Eskilstuna med omnejd.
Tjänsten är en direktrekrytering.

Vi erbjuder våra medarbetare:
En trevlig arbetsplats med härliga kollegor
Stora utvecklingsmöjligheter
En bra grundlön + provision utan tak

Krav:
Du måste kunna tala/skriva obehindrat på svenska

Tillsättning av tjänsten sker löpande!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är ett bemanningsföretag med driv. Vi har närmare 30 års erfarenhet inom bemanning & rekrytering. Du erbjuds väl utarbetade professionella processer med starkt engagemang och personligt bemötande. Med rikstäckande nätverk inom en mängd branscher och områden är vi en pålitlig partner i rekryteringsprocessen.