Social & engagerad transportledare sökes

Social & engagerad transportledare sökes

Nu söker vi en social och engagerad transportledare till m4 i Eskilstuna

Är du en person som gillar att vara "spindeln-i-nätet" och lösa kunders problem samtidigt som du har en tät dialog med våra delägare, åkerierna, och andra externa parter? Då kan du vara rätt person för oss på m4´s kontor i Eskilstuna.
Här får du en möjlighet att tillsammans med kollegor ansvara för transportledningen av våra maskinförare och lastbilschaufförer inom bygg- och anläggning samt miljösidan för våra kunder i Södermanland.

Arbetsuppgifter:
Transportledare på m4 har en nyckelroll för att vi ska kunna leverera tjänster av högsta kvalitet.
Arbetet innebär bland annat att, med hjälp av våra processer, rutiner och systemstöd för verksamheten, ta emot order från kunder, planera transporter och återrapportera efter genomfört arbete. Att transportleda kunduppdrag innebär också att säkerställa att kund- och lagkrav samt övrig kundinformation förmedlas vidare till berörda chaufförer.
I arbetet ingår också att vid behov lämna offerter till kund för mindre uppdrag.
Rollen passar dig som gillar en kombination av högt tempo, planering och problemlösning. En viktig del i ditt arbete är kommunikationen med kollegor, kunder och delägare/chaufförer för att optimera såväl bemanning som fyllnadsgraden i våra transporter.

I rollen som Transportledare rapporterar du till Platschef för Södermanland.

Din profil:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.
Som person är du social, öppen, driven och engagerad. Du trivs i en rörlig miljö där det krävs snabba beslut och kreativa lösningar, samtidigt som du är strukturerad och förstår vikten av en god planering. Vidare är du självgående i ditt arbete, du har en hög kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta. Du skall ha ett ekonomiskt sinne.

Krav:
  • Mycket god datorvana
  • Du har goda kunskaper inom Word och Excel.
  • Du talar och skriver svenska obehindrat, då det krävs i tjänsten.
  • Bosatt i Eskilstuna.
Meriterande:
  • Tidigare arbetat som transportledare
  • Tidigare arbetat som chaufför, maskinförare eller liknande.
  • Du har god geografisk kunskap såväl lokalt som nationellt.
  • Tidigare erfarenhet från - logistikområdet.
m4 månar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare och arbetar för att vi ska ha en alkohol- och drogfri arbetsplats. Vi tillämpar därför drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.
Vi värnar om ett hållbart arbetsliv vilket bl a innebär att vi erbjuder våra medarbetare friskvård, Benify personalförmånsportal samt ergonomiska redskap i det dagliga arbetet.
Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss