Orderplockare till välkänt företag inom klädesindustrin!

Orderplockare till välkänt företag inom klädesindustrin!

Om tjänsten

Är du strukturerad och intresserad av ett jobb som aldrig står still?

Vi söker nu duktiga orderplockare till välkänt företag inom klädesindustrin i Eskilstuna. Som orderplockare kommer du arbeta främst med orderplock och packning av kundens olika produkter. Som medarbetare krävs i hög grad eget ansvar och service i världsklass, med bästa varuvård till kundens butiker.

Din profil

Vi ser att du trivs med att arbeta i högt tempo och har en stor ansvarskänsla. Du är en pigg och glad lagspelare med en positiv inställning till att arbeta. Att du är noggrann och mån om att alltid prestera på topp är en självklarhet!

Krav
  • Du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %, som exempelvis studier, deltidsjobb eller eget företag. Det är viktigt att du skriver med i ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är.
  • Du ska ha fyllt 18 år och ha fullständiga gymnasiebetyg.
  • Arbetstiden är förlagd mellan 07-16 mån-fred men du behöver vara flexibel då det även förekommer helgjobb och kvällsjobb.
  • Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, och har inga problem att följa och förstå instruktioner.
  • B-körkort och truckkort är meriterande, men inte ett krav.
  • Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av lager och ett stort plus om du har arbetat med Pick-by Voice.
Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.