Site supporttekniker sökes till global kund i Eskilstuna

Site supporttekniker sökes till global kund i Eskilstuna

Om tjänsten

Har du en passion för IT, logistikflöde och brinner för god service?

Vår kund söker nu en site supporttekniker. Du ska arbeta nära lokala och globala funktioner och ge support till användarna vad gäller olika IT uppdrag och problemlösning. Detta i syfte om att säkerställa en stabil IT funktion för huvudlagret i Eskilstuna.

Du kommer agera andra linjens support och vara ytterst ansvarig för uppdraget i Eskilstuna. Du kommer arbeta brett med dagliga uppgifter såsom att underhåll av/installera datorer, handdatorer, skannrar, smartphones, pick-by-voice etc. Sedan kommer du att hantera/leda både lokala och centrala projekt relaterade till nätverk och hårdvara.

Din profil

För att lyckas i denna tjänst är det viktigt att du brinner för god service. Du är pedagogisk och kan förenkla IT termer för kollegor på olika kunskapsnivåer. Eftersom du kommer vara den enda tekniker på plats är det viktigt att du gillar att ta stort ansvar redan från första dagen. Det är krav på att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god förståelse för logistik, system och processer. Du är driven och lösningsorienterad med en förmåga att förstå och förbättra olika arbetssätt. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning, men det är inget krav. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift, samt har grundläggande engelska då viss kommunikation kan ske på engelska.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående, så tveka inte och sök tjänsten redan idag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss