Extra personal sökes till industritvätteri

Extra personal sökes till industritvätteri

Om tjänsten

Vi söker nu extra personal till ett stort industritvätteri i Eskilstuna. Är du studerande eller har ett deltidsjobb på minst 50%? Behöver du ett extra jobb vid sidan om och är du flexibel vad gäller arbetstider? Då har vi det perfekta extra jobbet till dig! Du kommer att bli anställd av Arena personal och uthyrd till vår kund i Eskilstuna. För rätt person finns det möjlighet att få sommarjobb och det finns gott om utvecklingsmöjligheter hos denna kund.

Arbetsuppgifter som kan förekomma är sortering, galgning, vikning och packning av tvätt. Är du snabblärd kommer du få lära dig mycket och kan rotera mellan arbetsmoment, samt även bli arbetsledare.

Din profil

Vi söker dig som studerar eller har ett deltidsjobb på minst 50%. Du är fysiskt frisk och klarar av ett enformigt arbete. Du är tillgänglig och har viljan att utveckla dig. Arbetet har arbetstider från dag till kväll, vilket ställer krav på att du är flexibel och är bekväm med att arbeta övertid. Du kommer arbeta med maskiner och instruktioner, vilket ställer krav på att du förstår och kan kommunicera på svenska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och där ser vi gärna att du är trevlig, serviceminded, samarbetsvillig och ansvarsfull.

Tillsättning sker löpande.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.