Parkarbetare till Eskilstuna Kommun sökes

Parkarbetare till Eskilstuna Kommun sökes

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som parkarbetare i vår uthyrningsverksamhet i Eskilstuna under säsong.
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av oss och uthyrd till Eskilstuna Kommuns parkförvaltning.

Uppdraget är på heltid med start under april månad och sträcker sig en bra bit in på hösten/vinter med goda chanser till förlängning.

Dina arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter inom parkskötsel med bland annat gräsklippning, renhållning, ogräsrensning, underhåll av lekplatser, skyffling av grusytor, målningsarbeten, offentlig utsmyckning samt vegetationsåtgärder.

Din profil
  • B-körkort är ett krav
  • Arbetslivserfarenhet eller utbildning inom området är ett krav
  • Önskvärt med röjsåg och motorsågsutbildning vana att köra gräsklippare.
  • God samarbetsförmåga
Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 apr (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra personalansvariga arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.