Butikssäljare Nordsjö Idé och Design Eskilstuna

Butikssäljare Nordsjö Idé och Design Eskilstuna

Vad kommer du att arbeta med?

Nordsjö Butiker AB är ett helägt dotterbolag till AkzoNobel Decorative Coatings AB och ingår i Nordsjö Idé & Design-kedjan. Nordsjö Butiker säljer färg, tapet, golv och tillbehör till konsument och proffs. I kedjan ingår såväl Nordsjös helägda butiker som externa återförsäljare. Idag ingår ca 170 butiker i kedjan i Sverige.

Till vår Nordsjö Idé & Design butik i Eskilstuna söker vi nu en färgglad och utåtriktad butikssäljare. I rollen som butikssäljare möter du både proffs och konsument, där du är länken mellan kunden och våra produkter. Med stort engagemang för service och produktkunskap säljer du färg, tapeter, golv och tillbehör. Våra kunder består av ca 65% proffskunder och 35% privatkonsumenter. Butiken levererar tjänster som: utkörning, färgdoktor, kulörhjälp, färgsättning, hembesök, moodboard, rådgivning och stilhjälp. Vi är 6 stycken anställda och har en familjär stämning där vi bryr oss om kunderna och deras projekt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Kundservice och försäljning av färg, tapeter, golv och verktyg mot målare och privatpersoner.
  • Butiksarbete med inslag av beställningar, varuplock, hantering av in- och utleverans av varor, visual merchandising/säljande exponeringar m.m.
  • Du kommer att ha mycket kontakt med proffsmålare och privatkonsumenter och behöver ha hög social kompetens, vara snabb i tanken, lösningsorienterad och kunna jobba effektivt under stress.
  • Du arbetar med rådgivning och färgval för både inomhusprojektet och utomhusprojektet. Det förekommer hembesök och vi följer kunden genom projektet.
Detta är en tillsvidareanställning på 50% med start omgående. Under sommarmånaderna kommer du att arbeta heltid. Du rapporterar till butikschef Mikaela Lindblom. Placeringsort Eskilstuna.

Vem är du?

Du har ett stort intresse färg, tapeter och design samt har en genuin vilja att hjälpa dina kunder att hitta sin egen stil. Du brinner för att sälja genom att ge våra kunder den bästa servicen och hitta lösningar som är mer än vad kunden förväntar sig. Genom att ge ett pålitligt och professionellt intryck är du kort och gott "kundens bästa vän". För att du ska känna dig hemma och trivas hos oss är samarbete och lagkänsla viktigt. Kundservice och försäljning faller sig naturligt för dig och vi ser gärna att du har erfarenhet av butiksarbete. Du behöver vara snabbtänkt, flexibel, lösningsorienterad, villig att lära dig nya saker, och tycka om förändringar för att lyckas hos oss. Du måsta ha god datavana, ha god fysik och klara av att jobba i ett högt tempo.

Vi ser gärna att du har:
  • Erfarenhet av arbete inom service och försäljning
  • Ett stort intresse för tapeter, kulörer och design/inredning
  • Mycket goda kunskaper i det svenska språket
  • Egen erfarenhet av att måla, tapetsera och designa rum
  • God datorvana
Det är meriterande om du har erfarenhet från färgbranschen eller liknande verksamheter.

Vad erbjuder AkzoNobel?

Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2019. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Vill du vara med på vår resa? Ansök redan idag med ditt CV och personliga brev om varför du är rätt person för denna tjänst!

Vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Mikaela Lindblom, butikschef,
+46 708358188.

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Felicia Lindbom, Talent Acquisition Partner, +46 708358690.

Alla kvalificerade sökande kommer att beaktas för anställning utan hänsyn till ras, hudfärg, religion, kön, sexuell läggning, könsidentitet, nationellt ursprung eller funktionshinder.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 apr 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AkzoNobel har en passion för färg. Vi är experter i det stolta hantverket att utveckla och tillverka färg och vi har satt standarden för färg och kulörer sedan 1792. Vår förstklassiga portfölj av varumärken - inklusive Nordsjö, International, Sikkens och Interpon - är betrodd av kunder runt om i världen. Vi har huvudkontor i Nederländerna och är verksamma i över 80 länder. Våra 35 000 talangfulla medarbetare brinner för att leverera de högpresterande produkter och tjänster våra kunder förväntar sig. För mer information, vänligen besök www.akzonobel.com.