Robottekniker till kund i Eskilstuna

Robottekniker till kund i Eskilstuna

Vi söker en robottekniker för omgående uppdrag hos en av våra industrikunder i Eskilstuna.

Om tjänsten
I rollen som robottekniker kommer du arbeta med att industrialisera nya produkter, programmera robotar, problemlösning, supportera produktionen samt jobba med ständiga förbättringar. Viss svetsning kan förekomma och då framförallt av MIG/MAG svetsning med rör tråd och produktionen innefattar både manuell och Robotsvetsning.

Du kommer även att arbeta med programmering i större program, skala och trimma in dessa för svetsrobotar samt arbeta med utveckling av metoder, utrustning, service och kvalitetsmått vid robotsvetsning.

Om dig
Du har teknisk utbildning samt erfarenhet av programutveckling för robotsvetsning av sammansatta komplexa detaljer. Det är en merit om du har goda kunskaper i manuell MIG/MAG svetsning. Vidare ser vi att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
Som person är du driven, engagerad och kvalitetsmedveten. Du samarbetar väl med andra och är prestigelös.

Viktigt för tjänsten är:
  • Talar och skriver obehindrat på svenska
  • Erfarenhet inom robotteknik
  • Målinriktad
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Robottekniker är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt. Till att börja med är uppdraget fram till årsskiftet men kan komma att bli långsiktigt. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Malin Fredriksson via tel. 016-542 85 08.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel. 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Malin Fredriksson
Telefon 016-542 85 08
Område Eskilstuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 18 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.