Processingenjör, Outokumpu Stainless AB

Processingenjör, Outokumpu Stainless AB

Outokumpu är världsledande inom rostfritt stål. Materialet är helt återvinningsbart, underhållsfritt samt mycket starkt och hållbart. Rostfritt stål är en av de viktigaste byggstenarna för en hållbar framtid. Outokumpu har idag cirka 10 000 anställda i mer än 40 länder. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors. www.outokumpu.com

Arbetsuppgifter
Som Processingenjör har du till uppgift att utveckla våra tillverkningsprocesser där du ansvarar för att producerad kvantitet och kvalitet överensstämmer med produktionsplaner, tillverkningsföreskrifter och kvalitetsföreskrifter. Du kommer att arbeta med ständiga förbättringar där huvudansvaret ligger i att kontinuerligt utveckla teknik och processmetoder samt ge avdelningens aktörer bästa tänkbara förutsättningar för detta. Vi arbetar Lean-orienterat med ständiga förbättringar för att bedriva stålproduktion i världsklass.

Det innebär att du ansvarar för att:
  • ständigt bevaka och försöka förbättra maskinutrustningens effektivitet och tillgänglighet.
  • utveckla och förbättra nya och gamla produktionsmetoder och arbetssätt kontinuerligt.
  • på uppdrag av teknikchefen driva teknikprojekt och genomföra nödvändiga investeringar.
  • bevaka att maskinutrustningens kvalitetspåverkan på tillverkande produkter överensstämmer med kundkrav.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
  • ingenjörsutbildning inom material, maskin, kemi, process eller motsvarande.
  • minst tre års erfarenhet från process eller tillverkningsindustrin. Erfarenhet av stålindustrin är meriterande, men inget krav.
  • goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Tyska är det meriterande.
Personlighet
Som person är du drivande, nyfiken och systematisk med en god lyhördhet för avdelningens personal. Du har en tydlig omtanke för maskinparken och dess utveckling och har en förmåga att se helheten och du vet att det är genom gott samarbete med kollegerna som vi lyckas. Du är kreativ och positiv i ditt arbetssätt och du har ett brinnande intresse för teknik och människor, och lockas av att vara en del av vår resa mot att bli den bästa värdeskaparen inom rostfritt stål.

Erbjudande
Du kommer att arbeta tätt tillsammans med såväl respektive processgrupp som med Nybys andra ingenjörer. Tillsammans med oss får du uppleva en vardag som präglas av ett stort engagemang, arbetsglädje och ett högt tempo! Vi sitter inom Nyby Bruks industriområde i Torshälla. Utöver ett utvecklande arbete inom en global organisation kan vi erbjuda dig friskvårdsbidrag, restaurang och gym inne på området samt andra aktiviteter som skidresor, konserter och mässor med mera tillsammans med dina kollegor.

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 8.30-10.00, 010-207 01 50.

Om Addilon
Rekrytering av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Mälardalen, Stockholm, Helsingfors och Chicago.

Följ oss på:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc.

Sökord: processingenjör, lean, ingenjör, outokumpu
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Processingenjör
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Addilon AB
Hemsida http://www.addilon.se
Sista ansökningsdag 18 feb (32 dagar kvar)