Stationsvärdar till Eskilstuna!

Stationsvärdar till Eskilstuna!

Söker du ett flexibelt arbete i höst så har du kommit rätt! Just nu söker vi flertalet stationsvärdar där du bidrar till en trygg och säker miljö för resenärer. Välkommen med din ansökan redan idag då behovet är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning dig som vill ha ett flexibelt arbete under hösten. Uppdraget som stationssvärd är med start omgående och sträcker sig till sista december, med möjlighet till förlängning.

Som stationsvärd kommer du arbeta på tågstationen och ansvara för att informera och hjälpa resenärerna. Arbetet är uppdelat på två pass per dag där du har möjlighet att arbeta minst 3 timmar/per dag. Du bokar upp dig på dem passen som passar dig och det finns möjligheter att arbeta båda passen under dagen om det är av intresse.

Arbetstider är enligt nedan:

Vardagar 06-09 & 15-18

Lördagar 08-11 & 15-18

Söndagar 9-12 & 15-18

Gör du bra ifrån dig på detta uppdrag finns även möjligheter till värdefulla referenser och karriärsmöjligheter, en resa flera konsulter gjort hos oss tidigare.

Du erbjuds
 • Ett flexibelt arbete under hösten
 • Goda möjligheter till värdefulla referenser och framtida karriärsmöjligheter
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Hantera och rapportera alla säkerhetsavvikelser samt arbeta proaktivt för att förebygga att olyckor sker i stationsmiljö
 • Informera vid trafikstörningar och andra händelser som påverkar resenärerna. Att arbetar proaktivt genom att erbjuda resenärerna hjälp
 • Säkerställa en trygg miljö genom god kommunikation med resenärer
Vi söker dig som
 • Talar obehindrad svenska då du kommer att besvara frågor från resenärer
 • Har en smartphone som du kan använda i tjänsten då en del av arbetet sker ifrån en mobilapplikaiton
 • Är serviceinriktad och tycker om att hjälpa andra
 • Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, t ex studier eller annat arbete
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, antal timmar varierar beroende på hur många pass du väljer att boka in dig på
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se