Junior systemutvecklare inom .Net

Junior systemutvecklare inom .Net

Vill du arbeta med systemutveckling och har du goda kunskaper inom .Net? Vill du arbeta med projekt från start till slut och samtidigt föra egna dialoger mot kunder? Vi söker dig som vill bli en del av Britts team som sätter laget före jaget!

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior systemutvecklare till Britt. På kontoret i centrala Eskilstuna kommer du mötas av kompetenta och trevliga kollegor. Du kommer att få en plats i ett öppet kontorslandskap och vara en del av en plattorganisation med korta beslutvägar.

Under din första tid hos Britt kommer du få en introduktion samt en mentor som kommer ge dig stöd under din första tid. I början är även tanken att du kommer arbeta i samma projekt som denna mentor. Britt värdesätter sina medarbetare och arbetar ständigt mot att vara en innovativ och händelserik arbetsplats!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Britt. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram ett halvår. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du arbeta i agila utvecklings eller underhållsprojekt. Dina dagar kommer främst bestå av programmering men du kommer även ha en löpande dialog med kunden för att kunna förstå och lösa deras problem. Du kommer även vara involverad i presentations moment när det färdigställda resultatet ska levereras till kunder inom både privata och offentliga sektorn.

Du kommer till exempel att:
 • Programmera i .Net
 • Utveckla och anpassa systemlösningar mot kund
Tjänsten passar dig som vill arbeta i en social miljö med mycket kundkontakt. Den passar även dig som vill jobba med projekt från start till slut, här kommer du få möjlighet att vara med i hela processer!

Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper och ett stort intresse av .Net
 • Besitter kunskaper inom webb- och/eller Windowsutveckling
 • Har B-körkort
 • Talar och skriver både på svenska och engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du
 • Kan något av följande språk: CSS, HTML, Javascript, React, Typescript eller SQL
 • Har erfarenhet från Microsoft Graph eller Sharepoint
Vi kommer i denna rekryteringsprocess lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du som person är nyfiken och har lätt att skapa starka samarbeten till andra personer. Det är även viktigt att du har en hög problemlösningsförmåga och att du tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Eskilstuna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Britts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Britt Sweden AB är inget nytt IT-bolag. Vi har funnits sedan 1989. Vi har bara hittat ett namn som passar oss bättre. För ett tag sedan lyfte vi blicken, funderade, fick ovärderliga insikter om framtiden och valde att bli ett annorlunda IT-företag. Vårt mål är att vara IT-branschens roligaste arbetsplats med fokus på att få företag och organisationer att nå sin fulla potential. Vill du vara med på den resan? Vad bra! Kul att ses. Då kan det vara dig som Britt i Eskilstuna behöver för att bli ännu bättre.