Ankomstregistrerare på deltid till Werlabs

Ankomstregistrerare på deltid till Werlabs

Om du under rådande Coronasituation vill göra skillnad och samhällsnytta så kan detta vara din möjlighet. Företaget Werlabs hjälper deras kunder att genomföra tester av Covid-19. Nu behöver deras sjuksköterskor omgående hjälp med att ankomstregistrera testpersonerna med start omgående. Sök redan idag då vi rekryterar löpande!

Information om uppdraget

Werlabs grundades i Stockholm 2013 och erbjuder idag en mangd olika halsokontroller till manniskor som proaktivt vill följa, förstå och förbättra sin hälsa. Werlabs kommer nu att ställa om sin verksamhet till att fokusera på tester av Covid-19. Werlabs kommer genom sjuksköterskor genomföra en stor mängd snabbtester hos en av deras kunder för att se om personerna har en pågående Covid-19 infektion.

I rollen kommer du att registrera medarbetare hos en kund i Eskilstuna vid ankomst för testning och du kommer även hjälpa till med att delge information om testprocessen och svara på kunders eventuella frågor. I arbetet kommer det läggas stor vikt vid säkerhet då du kommer att befinna dig bakom ett skyddsglas samt använda rekommenderad skyddsutrustning. Inför uppdraget får du en utbildning, introduktion och tillgång till skyddsutrustningen. Arbetet kommer initialt att vara förlagd måndagar 22.15-00.30 och tisdagar 8.00-17.30, men andra arbetstider kan förekomma. Uppdraget planeras att starta i april och löpa på tillsvidare.

Du erbjuds
 • En möjlighet att hjälpa dina medmänniskor i en tid när det behövs som mest
 • En möjlighet att skaffa dig arbetslivserfarenhet
Arbetsuppgifter
 • Ankomstregistrera medarbetare som ska testas
 • Informera medarbetarna om testprocessen
Vi söker dig som
 • Är studerande på eftergymnasial nivå på minst 50% med examen tidigast januari 2022
 • Obehindrat hanterar svenska och engelska i tal och skrift
 • Har varit symptomfri i två veckor
 • Har möjlighet starta uppdraget i april och kan arbeta måndagar och tisdagar
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av serviceinriktat arbete

Som person är du:
 • Noggrann
 • Flexibel
 • Serviceinriktad
Övrig information:

Start: April

Omfattning: Deltid 2 dagar/veckan: måndagar 22:15-00:30 och tisdagar 8-17

Placering: Arbetet utförs hos Werlabs kund i Eskilstuna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Werlabs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Werlabs grundades i Stockholm 2013 av allmanlakaren Rickard Lagerqvist efter att han konstaterat att manga av de folksjukdomar som han dagligen behandlade sina patienter for hade kunnat forebyggas. Manga patienter var alltsa sjuka, helt i onodan! Ett blodprov hade daremot tidigt kunnat visa om dessa patienter befunnit sig i en riskzon for att drabbas av livsstilssjukdomar.Idag erbjuder vi en mangd olika halsokontroller till manniskor som proaktivt vill folja, forsta och forbattra sin halsa. Du kan valja att gora din halsokontroll pa over 140 olika provtagningsstallen, fran Umeå i norr till Malmo i soder.