Är du student som vill jobba extra med onsite-support?

Är du student som vill jobba extra med onsite-support?

Är du en student som har ett stort IT-intresse och vill arbeta i en bred roll med mycket direktkontakt med användarna? Ser du service som en självklarhet? Nu har du chansen att få arbeta med IT-support i en global organisation där du har goda möjligheter att utveckla din kompetens. Sök detta meriterande extrajobbet redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en student som kan arbeta 8 timmar i veckan som Onsite IT-support. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Kundens intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du arbeta hos slutkund i Eskilstuna, där du kommer ta emot ärenden från någon av användarna och därefter ge support åt de som behöver hjälp. Supporten kommer ske onsite ute hos medarbetarna en heldag i veckan, med fördel på tisdagar. Du kommer inledningsvis få en omfattande introduktion i arbetssätt och rutiner.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Felsökning och installation av hårdvara &mjukvara
 • Klientsupport Win7 eller senare program
 • Active Directory, Lotus Notes & AS400
 • Iphone/Android telefoner
Vi söker dig som
 • Studerar på Universitet eller Högskola, du har minst ett år kvar av din utbildning
 • Är flytande i svenska och engelska då supporten sker på dessa språk
 • Har goda kunskaper om nätverk (TCP/IP)
 • Har kunskap av Active Directory
Det är meriterande om du:
 • Tidigare har arbetat med Onsite IT-support
 • Har kunskap av klientsupport Win7 eller senare program
 • Har arbetat med Lotus Notes, AS400
Som person är du social och trivs i en roll där det är mycket kundkontakt och tar egna initiativ för att lösa de olika situationer som kan uppstå. Du har lätt för att samarbete och förstår vikten av att arbeta som konsult ute hos kunder och därmed representera din uppdragsgivares varumärke. Vidare är du väldigt strukturerad och noggrann eftersom du kommer att arbeta mycket med avstämningar och överlämningar från andra kontor i Sverige. Du är också ansvarsfull eftersom det är du som kommer ansvara för att uppgifterna i ärendesystemet blir korrekt gjorda.
 • Start: Juni
 • Omfattning: 8 timmar i veckan, med fördel tisdagar
 • Placering: Eskilstuna
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag som har ett utbud av produkter och tjänster inom IT, och arbetar med allt från design, utveckling och produktförsörjning till funktion och underhåll. Kunden skapar en it-infrastruktur i och lägger grunden till ett mer innovativt Sverige. På arbetsplatsen är det högt i tak, god arbetsmiljö och konsulterna har alltid en närhet till sin närmsta chef.