Verkstadsmekaniker/Reparatör

Verkstadsmekaniker/Reparatör

Om tjänsten

Är du våran nya verkstadsmekaniker/reparatör?

Tjänsten startar med en inhyrning genom Bestbemanning & Rekrytering AB för att sedan övergå till anställning hos Abetong

Abetong AB är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av betongbaserade produkter. Vi är verksamma inom marknadsområdena lantbruk, hus och anläggning.

Abetongs fabrik i Kvicksund har idag ca 90 anställda och tillverkar främst väggar och balkonger till flerbostadshus med hjälp av maskinutrustning som vanligen ingår i en betongindustri (ex blandarstation, transportbanor, traverser, formbord)

Som verkstads- /underhållsmekaniker vid Abetongs fabrik i Kvicksund kommer du i huvudsak att arbeta på verkstaden med service och underhåll av utrustning men också delta i felsökning, reparationer, installation, service och underhåll i vår produktionsanläggning.

Förutom reparation och service ingår att ansvara för att ta emot defekt utrustning (tex handhållna maskiner), sända för service/lagning, uppföljning och mottagning av dessa samt utplacering av utrustningen som kommer i retur.

Ditt arbete kommer att vara varierande där du även kommer att arbeta med allt från förebyggande underhåll, till förbättringsarbete och utvecklingsarbete.

Du kommer ingå i en underhållsavdelning med både rörmokare och elektriker. I övrigt arbetar du nära produktionspersonal. Arbetet är förlagt till dagtid.

Kvalifikationer

Du bör ha verkstadsteknisk utbildning kombinerad med gedigen erfarenhet inom området, gärna från industriell produktion.

Då svetsningsarbete förekommer är det också nödvändigt att du behärskar olika svetsmetoder. Meriterande är utbildning i Heta Arbeten samt truck- och liftkort.

Du är vän av ordning och reda, driftig, engagerad och med hög grad av service och flexibilitet. Du arbetar strukturerat med stor ansvarskänsla. Eftersom ditt arbete innefattar daglig kontakt med andra funktioner inom företaget vill vi att du har en god social förmåga och att du gillar att skapa ett gott samarbetsklimat. Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt god datavana.

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank - det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna - därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på
  • Administration
  • Ekonomi
  • Fastighetsskötsel
  • Industri
  • Lager och logistik
  • Mark och anläggning
  • Sälj och marknad
  • Teknik
  • Transport
Urval sker löpande. Ansök redan idag!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)