Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Erfaren truckförare sökes till Enköping

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du erfarenhet av att köra Smalgångstruck (B5) eller kanske erfarenhet av saxlyft? Då är vi dig vi söker!

Information om uppdraget:

För den här tjänsten söker vi dig med erfarenhet från truckkörning sedan tidigare. Du ska vara noggrann, arbetsvillig och ha god fysik- stämmer detta in på dig kan du vara den vi söker!I rollen som truckförare kommer du utföra varierade arbetsuppgifter på lagret.

Det är krav att inneha truckkort A och B samt att ha erfarenhet av truckkörning sedan tidigare, med främst Smalgångstruck (B5).
Vidare är det ett plus om du har arbetat med saxlyft.

Arbetstiderna är måndag - fredag mellan 07-16 och arbetet sker på plats i Enköping.

Detta söker vi:

* Truckkort A och B samt erfarenhet av att köra Smalgångstruck (B5), meriterande med saxlyft
* God fysisk form då det kan förekomma tunga lyft
* Bor i närheten av Enköping och har lätt för att ta dig dit, gärna med bil
* Talar och förstår svenska flytande

Vi letar efter en person som är trevlig, noggrann, fysiskt stark och har en stark arbetsvilja. Om du har erfarenhet av inventering eller returhantering, samt har använt saxlyft tidigare, så är det ett stort plus. Vi söker någon som trivs med att arbeta självständigt och tar eget ansvar för sina uppgifter. Det är också viktigt att du är kommunikativ och kan hålla dialog med lageransvariga för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Tycker du att den här tjänsten låter intressant? Tveka inte att söka redan idag! Vi genomför intervjuer och urval löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt för att vara med i processen.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com