Hoppa till innehåll
SPM logotyp

Teknisk utbildare sökes till SPM!

Publiceringsdatum
31 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Linn Östin
Email
Ansök nu
Brinner du för teknik och pedagogiskt lärande? Vill du bidra till framtidens kompetensutveckling tillsammans med ett bolag i teknikens framkant?

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för SPMs räkning en Teknisk utbildare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos SPM.

SPM instrument är specialister och världsledande inom teknik för tillståndskontroll. De erbjuder ett ansenligt produktsortiment med allt från kraftfulla onlinesystem till högteknologiska handinstrument. SPM instrument har distribuerat lösningar med enastående kapacitet i mer än 50 år. I tjänsten som teknisk utbildare blir du en del av SPMs utbildningscenter SPM Academy som utbildar kompetensen hos deras kunder. Du kommer att vara placerad i Strängnäs, resor till andra orter och länder kan förekomma i tjänsten.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och SPMs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • En givande tjänst där du får lära ut och bidra till kompetensutveckling
  • En möjlighet att påverka utvecklingen av utbildningarna och SPM Academys verksamhet
  • En tjänst hos ett bolag som främjar gott arbetsklimat och familjär stämning
Arbetsuppgifter
I rollen som Teknisk utbildare kommer du att driva utbildningar genom att planera, samordna och på ett engagerat vis presentera och föreläsa - både på plats och online. Du kommer även att utvärdera, ta fram och genomföra utbildnings och utvecklingsplaner för SPMs globala säljorganisation.

Vi söker dig som
Brinner för att utbilda på ett engagerat vis, du är utåtriktad, kommunikativ och uppskattar att tala inför publik. Vidare är du pedagogisk, självgående och strukturerad. Då utbildningar på engelska kommer att förekomma behöver du behärska språket väl i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom utbildningsverksamhet, teknik eller industri. Erfarenhet inom tillståndsbaserat underhåll, LMS/CRM-system samt vibrationsanalys är meriterande.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Strängnäs

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: linn.ostin@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.
SPM logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 jan. 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SPM instrument är specialister och världsledande inom teknik för tillståndskontroll. De erbjuder ett ansenligt produktsortiment med allt från kraftfulla onlinesystem till högteknologiska handinstrument för att möta upp efterfrågan i kundens underhållsorganisation. SPM instrument har distribuerat lösningar med enastående kapacitet i mer än 50 år. De fokuserar uteslutande på utveckling av avancerade produkter för underhåll och driftsäkerhet som håller mycket hög klass, något som skiljer de från andra.
https://www.spminstrument.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Motala
Industri & Anläggning
Företagslogga
Skellefteå
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Enköping
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Enköping
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Uppsala stad
Industri & Anläggning
Företagslogga