Lageransvarig

Lageransvarig

Lageransvarig
Enköping

Om tjänsten
I rollen som lageransvarig kommer du att arbeta med sedvanliga lageruppgifter såsom orderpackning, ordermottagning samt returhantering. Du kommer att utföra arbetet till stor del med truck.

Tjänsten är heltid, Mån-Tors 7.00-16.00 Fredagar 7.00-15.00.

Din profil
Som person är du både ordningsam, ansvarsfull och noggrann. Då du kommer att ha en stor del kundkontakter är det viktigt att du både är social och har en naturlig förmåga att vilja ge god service med ett trevligt bemötande.

  • Du behärskar svenska väl i tal och skrift då det krävs för att utföra dina dagliga arbetsuppgifter. God engelska är en fördel då det är företagets koncernspråk
  • Du har truckkort
  • Du klarar av att arbeta såväl självständigt som i grupp
  • Du bor nära arbetsplatsen och kan ta dig smidigt till jobbet
  • Stor fördel om du har tidigare erfarenhet av arbete i affärssystemet SAP
  • Stor fördel är om du har tidigare erfarenhet av lagerarbete

Kontakt och ansökan
Tycker du att detta känns intressant och stämmer väl in på dig så är du välkommen med din ansökan redan idag! 

Har du frågor om tjänsten, kontakta försäljningschef Dan Palmqvist på tel.070-23 21 297, eller Sverigechef Michael Ågren på tel.070-24 22 485. Skicka in din ansökan genom ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Soudal AB är ett helägt dotterbolag till Soudal N.V i Belgien. Soudal AB har sitt säte i Kungsängen strax utanför Stockholm. Soudal är Europas största oberoende tillverkare av fogmassor, lim och polyuretanskum för både professionella och privata användare. Med en omsättning år 2019 på 950 miljoner euro, över 3 400 anställda och 20 produktionsanläggningar på 4 kontinenter, har detta 100% familjeägda företag, med grundare Vic Swerts vid rodret, utvecklats till en internationell aktör och expert inom kemiteknik. Soudals fortsatta satsning på utvecklingsarbete och långsiktiga visioner för innovation och anpassning till lokala marknadsbehov är grunden för Soudals fantastiska utveckling. 

Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://career.masterhelp.se/mh-jobb/gds
Sista ansökningsdag 15 mars 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb hjälper företag att rekrytera all typ av personal på egen hand - med hjälp av vårt rekryteringsverktyg och effektiv platsannonsering. Vi har över 25 års erfarenhet om när, var och hur man lyckas nå ut till rätt personer.