Backoffice

Backoffice


Backoffice medarbetare
Enköping

Trivs du med att arbeta i ett växande företag med positiv utveckling som präglas av teamanda och kamratskap? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Vi erbjuder
Som backoffice medarbetare hos oss får du ett varierande och omväxlande arbete där du har en viktig roll i vår organisation. Vi erbjuder marknadsmässig lön och möjlighet att avancera inom företaget.

Vi vill att du ska känna dig trygg i din roll och kunna utvecklas, därför erbjuder vi en god introduktion samt vidare utbildningar i både Sverige och Belgien. Du kommer att jobba med goda villkor i ett välmående företag som kontinuerligt ökar sin omsättning och där du dessutom samarbetar med mycket trevliga kollegor.

Dina arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta som spindeln i nätet på vårt kontor som just nu ligger i Kungsängen men där vi inom kort kommer flytta till nya lokaler i Enköping.

Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor på kontor och lager samt vår marknadsavdelning. För tjänsten som backoffice medarbetare bor du lämpligtvis i området runt Enköping.

Din profil 

  • Du har goda erfarenhet av att arbeta med affärssystemet SAP
  • Goda kunskaper i Microsoft Office
  • Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, då engelska är vårt koncernspråk
  • Vi ser gärna att du har god erfarenhet av registervård (PIM-databas)

Starkt meriterande är om du har erfarenhet av CRM-system och arbete med att framställa marknadsmaterial så som säljbrev och kampanjblad mm.

Förutom ovanstående kommer dina arbetsuppgifter bestå av orderhantering och kundsupport via telefon och mail. 

Kontakt och ansökan
Tycker du att detta känns intressant och stämmer väl in på dig så är du välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten, kontakta försäljningschef Dan Palmqvist på tel.070-23 21 297, eller Sverigechef Michael Ågren på tel.070-24 22 485. Skicka in din ansökan genom ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan till oss!

Om företaget
Soudal AB är ett helägt dotterbolag till Soudal N.V i Belgien. Soudal AB har sitt säte i Kungsängen strax utanför Stockholm. Soudal är Europas största oberoende tillverkare av fogmassor, lim och polyuretanskum för både professionella och privata användare. Med en omsättning år 2019 på 950 miljoner euro, över 3 400 anställda och 20 produktionsanläggningar på 4 kontinenter, har detta 100% familjeägda företag, med grundare Vic Swerts vid rodret, utvecklats till en internationell aktör och expert inom kemiteknik. Soudals fortsatta satsning på utvecklingsarbete och långsiktiga visioner för innovation och anpassning till lokala marknadsbehov är grunden för Soudals fantastiska utveckling.  

Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator, Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!