Redovisningsekonom med lön, Östra Enköping

Redovisningsekonom med lön, Östra Enköping

REDOVISNINGSEKONOM MED LÖN TILL ÖSTRA ENKÖPING

Just nu söker vi en redovisningsekonom med lönekunskaper! Vill du vara en del av ett mindre bolag där du blir en viktig kugge för att få verksamheten att gå runt? Vår kunds verksamhet bokstavligen brinner för förnybar energi. För att fortsatt låta lågan brinna finns nu behovet att stärka upp med en redovisningsekonom, för dig med nyfiket och öppet sinne finns därför en spännande utmaning att anta!

Om tjänsten

I rollen som redovisningsekonom ingår sedvanliga löpande redovisningsuppgifter så som att bokföra och betala leverantörsfakturor till att skicka ut kundfakturor och påminnelser. Månadsbokslut inklusive lön samt arbete med årsredovisningen ingår också.

Arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisningsarbete
  • Bokslut; månadsvisa, kvartalsvisa och årsvisa
  • Leverantörs- och kundfakturor
  • Ekonomisk rapportering
  • Analyser, uppföljningar budget och prognoser
  • Löpande lönearbete
OM DIG

Vi söker vi dig som är en engagerad och strukturerad person med öga för detaljer och siffror. Du är noggrann och tar stort ansvar för ditt arbete och att uppgifter blir genomförda i tid. Du trivs med uppgifter som kräver ordning och reda, men du lyckas samtidigt vara flexibel och överblicka helheten då vardagen kan bli dynamisk. Du har ett eget driv till utveckling och förbättring och det du inte kan, det ser du till att lära dig!

Krav:
  • Högskoleutbildning inom redovisning eller likvärdiga erfarenheter från arbetslivet
  • Erfarenhet och kunskap kring lönehantering
  • Arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Arbetsplatsen ligger ej centralt i Enköping, vi kan ej garantera att kommunala förbindelser finns tillgängliga därav kan körkort komma att bli ett krav för rollen.
ATT JOBBA PÅ JOBANDTALENT

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största-, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Om jobandtalent

Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Heby
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 maj 2023 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:


Jobandtalent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.