Hoppa till innehåll
Hedin Mobility Group AB logotyp

Personbilssäljare till Ford Enköping

Ansök nu
Är du passionerad när det kommer till bilar och har en stark drivkraft att skapa framgångsrika affärer? Då är detta din chans att bli en del av ett ledande företag inom fordonsbranschen! Hedin Bil söker nu en engagerad och resultatinriktad personbilssäljare till Ford Enköping.

Hedin Bil är en av Nordens största återförsäljare av personbilar och erbjuder ett brett utbud av märken och modeller. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter och en förstklassig kundupplevelse. Som personbilssäljare hos Hedin Bil blir du en del av ett dedikerat och professionellt team där din passion för bilar och försäljning kan blomstra.

Om rollen

Som personbilssäljare kommer du arbeta med försäljning av begagnade bilar och nya Ford-bilar där du självständigt ansvarar för hela försäljningsprocessen - från första kontakt till avslutad affär. Genom din lyhördhet kommer du på ett effektivt och smidigt sätt att guida din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer.

Din profil

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom försäljning, meritande är om du har erfarenhet av försäljning av personbilar. Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande. B-körkort är en förutsättning då du kommer behöva köra bilarna samt att du även behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tror du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Du har en förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer samt hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Som personbilsäljare på Hedin Bil värdesätter vi att du är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och att du arbetar utefter Hedin Bils vision - att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Vi erbjuder

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.

Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Arbetstider löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring kan ingå.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson
Max Ahde
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare