Säsongsarbetare park- och naturenheten

Säsongsarbetare park- och naturenheten

Om arbetsplatsen
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se Samhällsbyggnadsförvaltningen består av avdelningarna Fastighet, Park- Gata- Trafik, Serviceutveckling, Plan, Mark och exploatering, Måltidsservice, Vatten och avlopp samt Stab. På förvaltningen jobbar närmare 400 personer och vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna. Vi satsar på gemensamma aktiviteter, personalfrämjande aktiviteter och livsvårdstid på arbetstid som skapar en god stämning på förvaltningen. Genom ett stort engagemang, god service och kunskap bidrar vi till en väl fungerande vardag för Enköpingsborna. Nu söker park- och naturenheten återigen flera säsongare till vårt team! Vi är cirka 35 medarbetare under lågsäsong och 50 under högsäsong. Vi sköter allmän platsmark där bland annat parker, lekplatser, skog och natur ingår.

Arbetsuppgifter
Vi söker 10 till 20 personer som under vår högsäsong, april-september, hjälper oss att ta hand om vårt vackra Enköping med kransorter. Tjänsterna pågår under olika delar av säsongen och vi anställer därför både för kortare och längre säsongsanställningar. Du blir en del av ett härligt team som sköter kommunens parker, grönområden, lekplatser, gatumiljöer och andra utemiljöer, till exempel skolgårdar. Dina arbetsuppgifter blir bland annat vattning, gräsklippning, skräpplockning och ogräsrensning.

Kvalifikationer
För att passa för detta jobb vill vi gärna att du har trädgårdsutbildning eller erfarenhet av liknande arbete. Du behöver också ha ett intresse för den gröna utemiljön. Körkort klass B är ett krav. Det är bra om du har åtminstone viss datavana. För oss är det viktigt att vi trivs tillsammans och därför ställer vi krav på att du har en god samarbetsförmåga. Andra egenskaper vi tycker är viktiga är att du är uthållig, självgående och serviceinriktad.

Övrigt
Varmt välkommen med din ansökan! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan. Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter så finns mer information på vår hemsida. För dig som har skyddad identitet så finns information om hur du söker tjänsten här: https://enkoping.se/foretag-och-arbete/jobba-i-enkoping.html#box-Personuppgiftersamtskyddadidentitet Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Johanna Erlewing
Telefon 0702128121
Område Enköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)