Parkarbetare

Parkarbetare

Om arbetsplatsen
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se Samhällsbyggnadsförvaltningen består av verksamheterna Strategisk planering, Mark och exploatering, Fastighet, Allmän plats med park, gata och trafik, Vatten och avlopp, Måltidsservice samt Stab. På förvaltningen jobbar ungefär 400 personer och vi har ett nära samarbete inom förvaltningen och med andra förvaltningar som jobbar med den fysiska och tekniska samhällsutvecklingen för kommunen. Vi satsar på gemensamma aktiviteter, personalfrämjande aktiviteter och måbratid på arbetstid som skapar en god stämning mellan medarbetarna på förvaltningen. Genom ett stort engagemang, god service och kunskap bidrar vi till en hållbar och väl fungerande vardag nu och i framtiden för Enköpingsborna. Nu utvecklar park- och naturenheten vår egen regi-verksamhet och söker därför en parkarbetare till vårt team! Vi är cirka 35 medarbetare under lågsäsong och upp till 50 under högsäsong. Vi sköter allmän platsmark där bland annat parker, lekplatser, skog och natur ingår.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår parkarbete så som sågning, gräsklippning, vattning, plantering och ogräsrensning samt renhållning och halkbekämpning.

Kvalifikationer
Vi söker dig med ett brinnande intresse för gröna miljöer! Vi vill att du har en relevant utbildning inom gröna sektorn eller annan erfarenhet av grön drift som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Hos oss kommer du att vara en del av ett drivet och glatt arbetslag med fokus på parkdrift men även skötsel av kommunens andra gröna miljöer så som träd i gatumark och fastighetsmark. Som person vill vi att du är flexibel, du ska ha lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och det är viktigt för oss att du har en förmåga att se till hela verksamhetens bästa i ditt agerande. God växtkännedom är meriterande. Tidigare erfarenhet av maskinell drift och vinterväghållning är meriterande och vi ser gärna att du har motorsågskort.. B-körkort är ett krav. Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift och ha viss datorvana för att klara av uppdraget. Social kompetens och lyhördhet för verksamhetens behov är också avgörande, därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi har fokus på service till våra medborgare och kollegor, så du bör ha intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Vi vill att du är nyfiken, kreativ och lösningsfokuserad. Du får gärna komma med idéer och nya perspektiv i ditt arbete. Det är viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta i ett arbetslag nära kollegor inom enheten och verksamheten varje dag. Vi vill därför att du lyssnar, kommunicerar och löser problem på ett konstruktivt och öppet sätt. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Övrigt
Varmt välkommen med din ansökan! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan. Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter så finns mer information på vår hemsida. För dig som har skyddad identitet så finns information om hur du söker tjänsten här: https://enkoping.se/foretag-och-arbete/jobba-i-enkoping.html#box-Personuppgiftersamtskyddadidentitet Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Jessica Ingelsson
Email Mejla Jessica Ingelsson
Område Enköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (11 dagar kvar)