Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Legitimerad lärare i matematik åk 4-6

Ansök nu
Om oss
Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer hur vi avlastar huvudmän i hela landet: www.clockworkpeople.se/skolbemanningochrekrytering

Om företaget
På Kunskapsskolan har vi en pedagogik som är personligt utformad och utgår från varje individ. Genom vårt arbetssätt skapar vi nära relationer mellan lärare och elev, vilket ger förutsättningar för att varje elev ska nå längre än de själva tror är möjligt. I en miljö där eleven får vara sig själv och får rätt stöd och utmaningar skapar vi en skola där både elever och medarbetare trivs och utvecklas.

Kunskapsskolan Enköping är en grundskola för årskurs 4-9 och har idag cirka 620 elever. Skolan startade 2001 och 2020 flyttade vi in i helt nya toppmoderna lokaler ett stenkast från järnväg och busstation. Vår skola erbjuder dig en arbetsplats med härliga kollegor som stöttar varandra. Vi har god stämning och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Ta då chansen och sök!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker legitimerad lärare för årskurs 4-6. Du ska vara väl förtrogen med LGR-22 och formativ bedömning. Du kommer att arbeta som ämneslärare i matte detta läsår med möjligheten att skifta kommande läsår. Ditt fokus kommer att ligga i att undervisa matematik i årskurs 4 men även att agera mentor/handledare i en av klasserna. Vi söker brett då många av våra lärare har flera behörigheter.

Din profil
Vi söker en pedagog som drivs av skolutveckling och som kan tycka att det är spännande att aktivt få vara med och utveckla skolan framåt. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning och handledning eller mentorskap. För oss är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och vårdnadshavare och har en lösningsfokuserad inställning.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu


Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige. Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner. Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet. Läs mer hur vi avlastar huvudmän i hela landet: www.clockworkpeople.se/skolbemanningochrekrytering

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare