Hoppa till innehåll

Serviceelektriker till Assemblin El Enköping

Vill du tillhöra vårt A-team? Är du redo för att ta nästa steg i karriären och vill arbeta i en organisation där din röst hörs, du får en närvarande chef och kollegor då är Assemblin rätt väg framåt för dig!

Assemblin El växer och utvecklas, efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi vill förstärka vårt härliga gäng med fler serviceelektriker. I Enköping arbetar vi nära våra kunder och har långa uppdrag som ger trygghet och stabilitet.

Vi erbjuder

Just nu säker vi två erfarna serviceelektriker som kommer vara placerade ute hos en av våra spännande kunder. Det är ett långvarigt uppdrag där du kommer arbeta på ett och samma ställe. Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete med stor frihet under ansvar där du får stöttning från filialchef och kollegor. Hos oss gör dina insatser skillnad. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt, korta beslutsvägar och god sammanhållning där alla hjälper varandra och jobbar tillsammans för att nå våra mål. Vi arrangerar aktiviteter både på och utanför arbetstid för att du ska få ett mervärde hos oss och att vi ska bli ett vinnande lag tillsammans.

Assemblin tillhandahåller interna och externa utbildningar efter önskemål samt ser till att du får rätt förutsättningar i din roll hos oss. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, vi har flera spännande serviceprojekt på gång, samt flera löpande avtalspartners och dessutom ser vi till att ha kul på jobbet!

Din bakgrund

Vi söker dig som är en erfaren och självgående serviceelektriker. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. B-körkort är ett krav.

Ansökan och kontaktperson

Välkommen med att registrera din ansökan via länken med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2023-12-15. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Filialchef Nicklas Holm på telefonnummer 010-472 52 11 eller via e-post Nicklas.Holm@assemblin.se.
Assemblin El logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Nicklas Holm
Email

Fler jobb från samma arbetsgivare