Hoppa till innehåll
Aros Auto logotyp

Säljare Aros Auto Enköping

Ansök nu
Aros Auto Enköping når nya mål och vår framgång bygger på förmågan att utvecklas tillsammans.

Är du en driven och målinriktad person med ett brinnande intresse av försäljning?

Som en del av vår resa framåt behöver vi stärka upp vårt försäljningsteam på Aros Auto Enköping och vi söker därför en driven och engagerad personbilsäljare. Du kommer arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av framför allt nya Kia och Maxus - från första kontakt till avslutad affär. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar.

I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Det huvudsakliga målet är att, -med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till försäljningschef.

Beskriv gärna i ditt personliga brev varför just du är rätt för rollen!

Din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet inom försäljning, meritande är om du har erfarenhet av försäljning av KIA personbilar. Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande. B-körkort fordras och du ska behärska svenska i både tal och skrift.

Vi tror att du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Du har en förmåga att skapa, bearbeta och vårda kundrelationer samt hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att du är en självständig person, men samtidigt en lagspelare som har lätt för att samarbeta och kommunicera. Eftersom du kommer vara en del av ett glatt och positivt gäng är det viktigt att du vill bidra till en god stämning och gemenskap med din kollegor.

Som personbilsäljare på Aros Auto Enköping värdesätter vi att du är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer. Du bör klara av att hantera stressiga situationer på ett skickligt och balanserat sätt.

Om Aros Auto

Aros Auto är auktoriserad återförsäljare för Kia och Maxus i Västerås och Enköping.

Aros Auto har sålt och servat Kia sedan 2002 och räknas idag till en av Sveriges äldsta Kia-återförsäljare. Utöver Kia och Maxus är vi också märkesverkstad för SAAB.

Vi är stolta över att vara i det absoluta toppskiktet när det gäller kundnöjdhet. Vi är bland det bästa i branschen inom alla våra områden. Så som serviceverkstad, skadeverkstad, rekonditionering och försäljning. Alla våra medarbetare strävar dagligen efter att göra kundens bilägande enkelt och tryggt.

Aros Autos ambition är att erbjuda en trygg familjär känsla och en ny generation bilar med senaste ingenjörskonst. Familjeföretaget Aros Auto utvecklas vidare i pappa Bengts framgångsrika bilspår. Vi är Mälardalens lokala Kia handlare. Ett familjeföretag i ständig utveckling.

Anställningsvillkor

Tillsvidare, Heltid, 100%

Arbetstider löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring ingår

Tillträde enligt överenskommelse

Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön

Sista ansökningsdag 16 Juni

Frågor kring tjänsten besvaras av Försäljningschef Robin Nilvanius på tel. 021-4480491

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan den sista ansökningsdagen den 16 Juni.
Mer info
Kontaktperson
Robin Nilvanius
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juli 2023 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Aros Auto AB är Kia återförsäljare i Västerås och Enköping. I över 35 år har vi varit aktiva i bilbranschen och vår erfarenhet är samlad i alla våra medarbetare. På Aros Auto strävar vi alltid efter att göra varje kunds bilägande enkelt och bekymmersfritt. Utöver Kia är vi även auktoriserad återförsäljare för Maxus Transportbilar samt auktoriserad verkstad för Saab

Inom verksamheten finns serviceverkstad, plåt- och lackverkstad, glasverkstad, rekond, försäljning/marknad och ekonomi/administration.

Liknande jobb