Har du ett högt kundfokus, tekniskt intresse och är lösningsorienterad?

Har du ett högt kundfokus, tekniskt intresse och är lösningsorienterad?

Nu söker vi en Servicerådgivare till Aros Auto i Enköping

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som servicerådgivare ger dig varierande och fartfyllda dagar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka in kunder för service och reparationer, hantera garantier och reservdelar. Vidare planerar du arbetet för våra tekniker, tar emot och lämnar ut bilar samt tar fram prisuppgifter.

Söker du ett varierat och stimulerande arbete har du hittat rätt, och på det så har vi väldigt roligt!

Tjänstebeskrivning

För att matcha profilen har du en administrativ erfarenhet och förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt, du är lösningsorienterad och ser möjligheterna inte utmaningarna.

Du delar vår passion för kundnöjdhet, är positiv och en person som sprider glädje i arbetsgruppen.

Kvalifikationer

Du har godkänd gymnasial utbildning och har flerårig erfarenhet av arbete i en kundfokuserad verksamhet. Du har ett stort tekniskt intresse och gärna erfarenhet från vår bransch. Arbetet kräver att du har god datorvana, lätt för att utrycka dig på svenska i tal och skrift samt har B-körkort. Har du tidigare arbetat i Kobra är detta meriterande.

Personliga egenskaper

För att trivas som servicerådgivare bör du gilla att arbeta i en rådgivande roll ut mot kund, i ett stundvis högt tempo. Detta ställer krav på hög servicemedvetenhet och god kommunikativ förmåga.

Du har ett tekniskt intresse samt en förmåga att lösa de problem som kan uppstå i ditt arbete. Vi ser att vår nya kollega är en glad, energisk och prestigelös person som bidrar med god stämning samt ett gott samarbete till teamet.

Övriga uppgifter

Tjänsten är på heltid.

Sista ansökningsdag 15 Februari.

Krav
  • Erfarenhet av arbete med kundrelationer
  • Goda data- och systemkunskaper
  • B-körkort
Stämmer ovan in på dig? Då ser vi fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Ulrika Ståhl
Telefon 0171-381 38
Område Enköping
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 mars 2023 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aros Auto AB är Kia återförsäljare i Västerås och Enköping. I över 35 år har vi varit aktiva i bilbranschen och vår erfarenhet är samlad i alla våra medarbetare. På Aros Auto strävar vi alltid efter att göra varje kunds bilägande enkelt och bekymmersfritt. Utöver Kia är vi även auktoriserad återförsäljare för Maxus Transportbilar samt auktoriserad verkstad för Saab

Inom verksamheten finns serviceverkstad, plåt- och lackverkstad, glasverkstad, rekond, försäljning/marknad och ekonomi/administration.