Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Teknisk Support till Granzow AB

Ansök nu

Trivs du i en roll där du får användning av ditt tekniska kunnande och intresse? Gillar du att ge bästa service till kunder och kollegor? Då har vi tjänsten för dig! Granzow AB söker nu en medarbetare till Teknisk Support/Eftermarknad i Enköping!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med teknisk support till Granzows 13 egna servicetekniker ute i landet. Arbetet består av support via mejl och telefon gällande kompressorer, kvävgas- samt vätgasgeneratorer och kringutrustning. I arbetsuppgifterna ingår även reservdelsförsäljning och byggnation av styrutrustningar på Granzows egenbyggda kompressorlösningar och kvävgasanläggningar. En mindre del av arbetet består även av att genomföra mjukvaruuppdateringar, buskommunikation för kompressorsystem samt övervakning av våra molnbaserade uppkopplade kompressor och kvävgasanläggningar. Du deltar även i projekt och produktmöten samt ser till att serviceteknikerna får tekniska uppdateringar och fortlöpande utbildningar. Resor till kunder i Sverige förekommer i tjänsten. Även resor till leverantörer i Tyskland, England och Italien förekommer.

Om dig
Vi söker dig som är mekaniskt och tekniskt kunnig. Du har utbildning och kunskap inom starkström (upp till 400 volt) och styr- och reglerteknik. Har du erfarenhet av att arbeta med mjukvaruuppdateringar, molnbaserade komponenter och buskommunikation är det ett plus men inget krav. Även kunskap att konstruera elskåp/elkretsar utifrån elschema ser vi som ett plus. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt har en digital mognad. Du är även van vid att arbeta i en roll med mycket kundkontakt och har ett högt servicetänk. B-körkort är ett krav.

Som person är du serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Du har hög kommunikativ förmåga, delar gärna med dig av din tekniska kunskap till kollegor och kunder och vill även lära och utvecklas själv. Du är lösningsorienterad, flexibel och van att prioritera i arbetet.

Om Granzow
Granzow är i Sverige en av de tre största aktörerna på kompressor- och tryckluftsmarknaden. Vår position är effektivt understödd av några av de marknadsledande tillverkarna av kompressorer och luftbehandlingsutrustning.

Vid vårt huvudkontor i Enköping finns företagsledning och de centrala funktionerna för försäljning, service och administration. Lokalt i landet har vi service och försäljning på tio orter från Mälardalen och söderut.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta hos en ekonomiskt stabil arbetsgivare med öppen och vänlig arbetskultur. Vi bryr oss om våra medarbetare och erbjuder friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, företagshälsovård och hälsoundersökningar.

Granzow AB etablerades 1968 som ett dotterbolag till Technomerc Aps i Danmark. Förutom det svenska och danska bolagen har vi systerbolag i Norge och USA. Det svenska Granzow har sedan starten varit verksamt inom områdena pneumatik, trycklufts- och högtrycksteknik. Efter förvärv av Bahco Kraftverktyg/Greiff Tryckluft 1988 har verksamheten koncentrerats till kompressor- och tryckluftsteknik.

Om anställningen
Granzow AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Tjänsten är på heltid och har start så snart vi hittar rätt person. Ansök med CV och personligt brev. Rekryteringsarbetet sker löpande. Sista ansökningsdag: 2023-09-30.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Åsa Andersson på tel. 073-684 73 29.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare