Industrielektriker till Haga Tegelbruk i Enköping omgående!

Industrielektriker till Haga Tegelbruk i Enköping omgående!

Om tjänsten

Tycker du om tekniska lösningar, installationer och system? Vi söker dig som är en problemlösare och van att ställas inför olika situationer och självständigt kunna lösa dem. Vi vill att du är noggrann, har ett eget driv och tycker om att arbeta självständigt. Stämmer detta in på dig? Då är du rätt person för tjänsten som industrielektriker hos oss på Haga Tegelbruk.

Du kommer bland annat ansvara för montering, underhåll och reparationer på företagets el- och automatikutrustningar samt installera ny utrustning. Du arbetar också med underhåll och felsökning av avancerade utrustningar som styr olika processer i fabrikens tillverkning av tegel.

Som industrielektriker på Haga tegelbruk fyller du en viktig nyckelroll, då du är den enda industrielektrikern på anläggningen. Arbetet sker huvudsakligen på dagtid, men kan komma att innebära visst arbete på kvällar och helger vid enstaka tillfällen. Därför är det viktigt att du är flexibel och har körkort och tillgång till bil.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad industrielektriker. För att trivas på denna tjänst underlättar det mycket om du har tidigare erfarenhet från arbete som elektriker i industrimiljö. Önskvärt om du har truckkort men det är inget krav.
Som person är du självständig, noggrann och proaktiv, med en känsla för ansvar. Du är prestigelös och kan hoppa in och hjälpa till med mindre arbetsuppgifter även utanför ditt arbetsområde om behov uppstår.
På Haga Tegelbruk har de anställda friskvårdsersättning och du får lämpliga arbetskläder för den uppgift du ska utföra.
Du ska kunna tala, läsa samt skriva Svenska, detta för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter. Du kommer behöva kommunicera med övriga medarbetare samt läsa och förstå nödvändiga texter inom ramen för dina arbetsuppgifter.

Vi erbjuder

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir direktanställd av Wienerberger på Haga Tegelbruk i Enköping.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!

Har du några frågor kring tjänsten så är du varmt välkommen att höra av dig till Konsultchef: Magnus Borg tel: 070-810 46 92
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 22 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Haga Tegelbruk är beläget i ett naturskönt område just vid stranden av Mälaren. Granne till Tegelbruket ligger Haga Slott med anor från 1600-talet. Ägare till Haga Tegelbruk är det globala företaget Wienerberger Group med verksamhet i mer än 30 länder världen över.

Wienerberger är Sveriges största tillverkare av fasadtegel. På Haga Tegelbruk tillverkas fasadtegel och även marktegel. Wienerberger är även Europas största tillverkare av taktegel och i Sverige säljer de ett brett sortiment av äkta taktegel anpassat till det skandinaviska klimatet. Färgbeständigt marktegel erbjuds också i många olika färger och format. Tegelblock som stommaterial för ytterväggar och innerväggar säljer Wienerberger också på den svenska marknaden. Efterfrågan på tegel är stor idag så företaget har fulla orderböcker, vilket tyder på en mycket ljus framtid.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!