HW Designer till Westermo i Västerås

HW Designer till Westermo i Västerås

Westermo Network Technologies designar och tillverkar datakommunikationsprodukter för verksamhetskritiska system i fysiskt krävande miljöer. Produkterna används bland annat inom social infrastruktur och processindustrier. Utvecklingsteamet för R&D-hårdvara arbetar med hårdvarudesign för nya spännande nätverksprodukter och söker nya juniora stjärnor till deras erfarna team. Är du i början av din karriär och är nyfiken på företagskulturen och utvecklingsmöjligheterna som Westermo erbjuder? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord har äran att hjälpa Westermo med junior kompetens inom hårdvarudesign, vi söker därför dig som vill bli en del av utvecklingsteamet som Hardware Designer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Westermo under 12 månader för att sedan bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Du spenderar dina dagar i fina lokaler i Kopparlunden med både kontor, labb och kollegor som gärna har kul både på och utanför jobbet.

Arbetsuppgifter

I ditt dagliga arbete kommer du att ingå i olika utvecklingsprojekt. Dina arbetsuppgifter kommer att vara inom hela skalan av ett utvecklingsprojekt, från specifikation till serieproduktion. Du blir i ett tidigt stadie insatt i varje projekt och kommer inledningsvis att vara del av många olika projekt parallellt där du tar rygg på erfarna kollegor och får chans att ta del av deras kunskap och kompetens. I takt med att du lär dig kommer du att få ta större del i större projekt. Du får således en gedigen introduktion för att sedan kunna briljera på egna ben.

Vi söker dig som:

Är en nyfiken hårdvarudesigner som verkligen tycker om att arbeta med digital elektronisk design. Du gillar att arbeta med systemdesign och välja komponenter samt göra hands on testning och verifiering i labbet. Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom elektroteknik eller motsvarande samt att du har grundläggande kunskaper i digital elektronisk design samt i verifiering och mätning av elektronik. Dina personliga egenskaper kommer såklart att vara avgörande för hur väl du kommer att trivas hos Westermo. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du trivs med att vara en del av ett team, kan dela information och samarbeta på ett professionellt sätt. Du kan prioritera och arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt utan att bli stressad. Dessutom är du öppen och kommunikativ som person och trivs med problemlösning och en härlig stämning på jobbet.

START: Omgående enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Västerås

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Malin Qvarsell, konsultchef

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Malin Qvarsell
Email Mejla Malin Qvarsell
Område Enköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!