Produktionsledare till Packsize i Enköping

Produktionsledare till Packsize i Enköping

Packsize-maskiner tillverkas i allt större serier i takt med att företaget växer. Huvuddelen av all produktion i det globala företaget sker på Packsize Technologies AB i Enköping dit vi nu söker en produktionsledare för att ingå i teamet på den fortsatta resan mot en ännu effektivare produktionsorganisation. Totalt är vi drygt 700 medarbetare, varav ca 115 jobbar i Enköping där vi har både utveckling och produktion. Läs vidare på se.packsize.com

Produktionsledare till Packsize i Enköping

Vi erbjuder dig ett varierande arbete på ett företag med höga ambitioner, agil miljö och en kraftig tillväxt. Om du letar efter ett ställe som värderar din nyfikenhet, din passion och din längtan att utvecklas och vill arbeta med kollegor som tänker stort och som drivs av att ta sig an stora utmaningar i ett team, så är du en blivande Packsizare! Vi har dessutom väldigt goda förmåner till all personal.

Arbetsuppgifter

Som produktionsledare på Packsize är du första linjens chef med fullt personalansvar för en grupp på drygt tio personer i produktion. Du ansvarar för att operativt styra, fördela uppgifter och följa upp den dagliga driften. Det innebär bland annat att säkerställa att produktionstakten möter uppsatta mål, krav och att leveransmålen uppfylls. Hantera avvikelser, säkerställa en trygg och säker arbetsmiljö samt driva och genomföra förbättringsprojekt.

Packsize jobbar aktivt med LEAN production där stort fokus ligger på att skapa och underhålla standarder, rutiner och processer.

För att lyckas i rollen krävs ett synligt och coachande ledarskap med stort engagemang och stor delaktighet. Du blir en av tre produktionsledare som alla rapporterar till Director of Production och ingår i produktionsledningsgruppen. I din vardag kommer du få möjlighet att samverka med många interna kontaktytor inom bland annat R&D, kvalitet, inköp och produktion för att tillsammans utveckla och ständigt förbättra verksamheten.

Som person kan du beskrivas som en positiv och drivande person med en naturlig fallenhet att bygga relationer och leda. Du bidrar med engagemang och leder genom att coacha och själv agera som ett föredöme. Ditt engagemang finner du både i operativa frågorna som i det mer strategiska och analytiska.

Utbildning och erfarenheter

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom logistik- eller teknologi, alternativt att du förvärvat motsvarande praktisk kunskap genom arbetslivet. Du bör ha några års erfarenhet inom produktion och gärna i en ledande roll. Du har en god förståelse för Lean-principer och förmåga och vana att jobba i Officepaketet samt olika ERP-system och gärna SAP specifikt. I din vardag på Packsize är det svenska i tal och skrift som gäller men det ingår en del arbetsmöten som även kräver en god engelska i tal och skrift.

Om Packsize

Packsize är ett globalt ledande företag inom On Demand Packaging® för företag med komplexa förpackningsbehov. Ett effektivt och kostnadseffektivt förpackningssystem i kombination med en branschledande distributionsmodell löser lager- och leveransutmaningar och ger fördelar med hjälp av en specialanpassad lösning som inkluderar hårdvara, mjukvara, slitdelar och tjänster.

Packsize fokuserar på hållbara förpackningar i rätt storlek med hjälp av On Demand Packaging®. Detta ger kunderna möjlighet att skapa sina egna specialanpassade förpackningar för varje beställning, på sina egna anläggningar. Den här intelligenta förpackningsprocessen resulterar i mindre avfall, lägre leveranskostnader, färre produktskador och ökad kundnöjdhet.Konceptet ger därmed en minskad miljöpåverkan jämfört konventionella förpackningslösningar, smartare förpackningar för en hälsosam planet. Företag inom en rad olika branscher använder On Demand Packaging® från Packsize, inklusive försäljning/e-handel, möbler, köksskåp/skåptillverkning, tryckreklam och tillverkning. Packsize är verksamma i fler än 25 länder.

Låter detta intressant för dig?

I detta uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Din ansökan registrerar du på www.skillsrekrytering.se senast den 17 oktober. Urval och intervjuer kan ske löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Joon Fröberg på 070-616 00 79.

Välkommen!
Mer info
Kontaktperson Joon Fröberg
Telefon 0706160079
Email Mejla Joon Fröberg
Område Enköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://se.packsize.com/
Sista ansökningsdag 17 okt 2022 (13 dagar kvar)